مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

در تابستان به این خوراکی‌ها نزدیک نشوید

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از همشهری آنلاین، از دیدگاه متخصصان طب سنتی توجه به ایجاد تعادل در خلق و خوی بدن در روزهای گرم سال و تابستان بسیار مهم است. در طب سنتی ایران، تابستان با مزاج گرم و خشک مشخص می شود.

بنابراین تا حد امکان باید از مصرف غذاها و نوشیدنی هایی که دمای بدن را افزایش داده و باعث خشکی پوست می شوند خودداری کنید.

خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک در تابستان و روزهای گرم سال می تواند تاثیرات منفی بر سلامت و تعادل خلق و خوی بدن داشته باشد. گرمازدگی و خشکی پوست، تعریق زیاد، اختلالات گوارشی، تشنگی مداوم، مشکلات پوستی، خواب آشفته و بی کیفیت، افزایش احتمال بیماری قلبی بخشی از پیامدهای عدم رعایت تغذیه در فصل گرما است.

چه بخوریم و چه نخوریم؟

در این گزارش با انواع غذاهایی آشنا شدیم که بهتر است در فصل گرما نخورید یا مصرف آنها را کم کنید.

غذاهای گرم و خشک: مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز به دلیل مزاج گرم و خشک می تواند بدن را بیش از حد گرم و کم آب کند. همچنین مصرف غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده، فلافل و … به دلیل تند بودنشان توصیه نمی شود. تخم مرغ و املت نیمرو خوردن تخم مرغ و املت نیمرو به دلیل مزاج گرم و خشک باید کاهش یابد.

ادویه های تند و ادویه های تند: مصرف ادویه های تند مانند فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران و سس های تند می تواند دمای بدن را افزایش دهد. همچنین مصرف زیاد شیرینی ها و دسرها به خصوص آنهایی که حاوی قند زیادی هستند می تواند منجر به افزایش دمای بدن شود. حتی مصرف شکلات، عسل و کشمش نیز باید محدود شود یا کمتر مصرف شود.

خیلی ها دوست دارند صبحانه عسل بخورند، آن را در فنجان بریزند و بنوشند، اما باید بدانیم که عسل طبع گرم و خشکی دارد و خوردن آن در تابستان که فصل گرم و خشک است می تواند از افزایش آن بکاهد. در دمای بدن و کم آبی بدن

همچنین، آب‌میوه‌های مصنوعی و نوشیدنی‌های شیرین طبیعتی تند محسوب می‌شوند و بهتر است از آنها پرهیز شود. همچنین غذاهایی مانند سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، تره، نعناع، ​​شاهی و شوید که طبع گرمی دارند مناسب نبوده و مصرف آنها در روزهای گرم سال توصیه نمی شود.

نوشیدنی های گرم: نوشیدن بیش از حد چای و قهوه به دلیل طبیعت گرم و خشک آنها می تواند گرمای بدن و کم آبی بدن را افزایش دهد. الکل نیز بسیار گرم و خشک است و مصرف آن در تابستان مشکلات زیادی را ایجاد می کند.

 

توصیه های مهم برای غذاهای مناسب

از نظر طب سنتی در فصل گرما باید بیشتر از غذاهای سرد و خنک استفاده کنیم تا آب بدن را تامین کنیم و در طول روز احساس خستگی، گرما و تشنگی نکنیم و آرامش و آرامش بیشتری داشته باشیم. زندگی شب بخواب.

با رعایت یک سری توصیه های تغذیه ای و پرهیز از خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک، می توانید در تابستان روحیه بدن خود را متعادل نگه دارید و از مشکلات مربوط به گرمازدگی، خشکی پوست و سایر عوارض احتمالی جلوگیری کنید.

میوه های خوشمزه و سرد: در تابستان مصرف میوه هایی مانند هندوانه، خیار، هندوانه و کاهو که مزاج خنک و مرطوبی دارند توصیه می شود.

سبزیجات تازه: سبزیجاتی مانند کاهو، کدو تنبل، خیار و نعناع برای طبیعت خنک و مرطوب خود مناسب هستند.

نوشیدنی های سرد و طبیعی: نوشیدنی های طبیعی و سنتی مانند شربت سنگ بین، شربت خاکشیر و شربت بیدمسک که خاصیت سرد و مرطوب دارند، می توانند بهترین انتخاب برای فصل تابستان باشند. ماست طبیعی و کم نمک نیز به دلیل طبیعت سرد و مرطوبی که دارد برای این فصل مناسب است.

مصرف غذاهای سبک و ساده: سوپ ها و سبزیجات ساده که طبیعت سرد و مرطوب دارند برای تابستان مناسب هستند.

لبنیات: ماست و دوغ طبیعت سرد و مرطوبی دارند و خوردن آن در این فصل توصیه و بسیار لذت بخش است.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا