مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

برای زیست مجازی و کنشگری فعالانه در شبکه‌های اجتماعی، به آموزش نیاز داریم حضور صرف در این بستر کفایت نمی‌کند

تبلیغات بنری

به گزارش یستا به نقل از سایت سراج 24; به گزارش سراج24، دوره آموزشی تخصصی فعال رسانه های اجتماعی موثر در چارچوب فعالیت های دومین رویداد ملی آرمان ما برگزار شد. در این رویداد این دوره در پنج موضوع موضوع پژوهی، روایت نویسی، فرآیندهای روانشناختی، رفتار نسل Z در شبکه های اجتماعی و تحلیل ساختار سیاسی آمریکا بررسی و ارزیابی شد و در هر زمینه آموزش های تخصصی ارائه شد. برای شرکت کنندگان

محمد شروانی رئیس کمیته تخصصی فعالیت موثر در شبکه های اجتماعی در این مراسم در گفتگو با خبرنگار سراج 24 به تشریح مقدمه این جلسه پرداخت و گفت: با توجه به گسترش مستمر وسایل ارتباطی در جهان و افزایش تعداد شبکه های اجتماعی و اپیدمی شدن مشارکت عموم مردم به ویژه دشمنان در حال برنامه ریزی و پیش بینی حمله به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با شگردهای رسانه ای مختلف است و دیگر صرفا نیست. وجود و نفوذ این شبکه ها. کافی است، برای زندگی مجازی و فعالیت موثر به آموزش و یادگیری نیاز داریم.

وی افزود: از این رو مرکز شبکه های اجتماعی سازمان فضای مجازی سراج در دومین رویداد ملی آرمان ما و با استفاده از بازخوردهای مثبت دریافتی از کمیته جلسه قبل و همچنین نیاز برای عموم، جلسه دوم بر اساس سه محور اساسی بازخوانی، آموزش و تحلیل تشکیل شد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

روایت نویسی؛ رویکردی جدید برای توصیف رمان
این کارشناس خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات ارائه شده روایت نویسی است و من به عنوان سخنران حضور داشتم و اصول روایت نویسی را با لینک شبکه های اجتماعی به مخاطبان ارائه کردم تا بتوانند موضوع خود را بر اساس معیار اخبار انتخاب کنند. ارزش ها، با استفاده از تعریف کلی روایت نویسی، انتخاب نوع زاویه دید با سطوح و روش های مختلف آن و استفاده از فناوری و تاکتیک های روانی در جنگ روایت، تولید خرده روایت ها و به جای خبرگزاری بودن. آنها روایت خود را دارند.

موضوع را پیدا کنید؛ گام اساسی برای شروع کار در شبکه های اجتماعی
مسئول کمیته تخصصی فعالیت موثر در شبکه های اجتماعی با ارائه و تشریح موضوع دیگر این جلسه گفت: موضوع دیگری در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. این قسمت که یکی از اساسی ترین و سخت ترین رویه های شروع کار در شبکه های اجتماعی است، جناب آقای مرتضی قربانی به عنوان مدرس، موضوع کشف موضوع را تعریف کردند. وی همچنین به این سوال پرداخت که چگونه یک کارشناس خوب موضوع با تشخیص اخبار از غیرخبری و استفاده از زاویه دید 360 درجه و اطلاعات کافی با نگاه انتقادی می تواند موضوع مورد نظر را بیابد و به مخاطب منتقل کند. فرم مناسب به دست آمده از فرهنگ رسانه ای برای ارائه و توضیح و توضیح.

وی همچنین خاطرنشان کرد: لازم بود در این عنوان به این نکته توجه شود که موضوع متمایز و بدیع باشد و یکی از ویژگی های آن اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی یا پاسخگویی به شبهات عمومی باشد. متناسب با زمان است و با روش هایی مانند تجربه شخصی، مشاهده و بازدید میدانی، خلاقیت و همفکری، نظارت بر تحولات، منابع رسمی و مهمتر از همه از طریق ارتباط با مردم، می توان آن را طبیعی یا مصنوعی تعریف کرد که این قابلیت را دارد. اجرا کنند.

عملیات روانی بخشی پنهان از فضای مجازی است
شیروانی با تشریح فصل دیگر این دوره گفت: در فصل سوم که در واقع یکی از قسمت های پنهان فضای مجازی است، پروفسور بشیر جهانتج به تشریح فرآیندهای روانی در شبکه های اجتماعی پرداخته و بر این اصل تاکید کرد که علم تولید پیام است. برای انتقال آنها به مردم و انتشار آنها برای تغییر رفتار. در واقع در این مکانیسم با استفاده از ضمیر خودآگاه، ضمیر ناخودآگاه جامعه هدف و مخاطبان خود را تحت تأثیر قرار می دهیم.

این کارشناس ادامه داد: طراحان فرآیندهای روانشناختی با شناسایی و مشاهده موضوعات، نقاط ضعفی را در افراد پیدا می کنند که ناشی از علایق، سلیقه و یا حتی سابقه زندگی آنهاست و از آنها به عنوان ابزاری برای تأثیرگذاری و تغییر در زندگی آنها استفاده می کنند. رفتار پس برای جلوگیری از این امر در فضای مجازی لازم است هرگز خود واقعی خود نباشید و خودی فراتر از خود واقعی و جدا از محدودیت ها بسازید.

وی همچنین تصریح کرد: در پایان باید در نظر داشت که تاثیر در عملیات روانی قطعا غیرمستقیم است و برنده کسی است که به جای درگیری مستقیم با دشمن، مخاطبان بیشتری را جذب کند و همیشه شرط است. اثربخشی، هدفمند بودن و آنلاین نشدن بدون فکر کردن.

نسل Z و رفتار آنها در شبکه های اجتماعی
مسئول کمیته تخصصی فعالیت موثر در شبکه های اجتماعی در توضیح دیگری درباره عنوان این دوره گفت: در قسمت چهارم با توجه به اهمیت موضوع، پروفسور سید سجاد طباطبائیان در مورد سرعت پیشرفت تکنولوژی و تاثیر آن رابطه مستقیم با تغییر نسل. در هر دوره ای آخرین نسلی که انسان وارد عرصه تولید و تفکر می شود، نسل Z نامیده می شود و ثابت نیست. شناخت مختصات و ویژگی های این نسل، تعامل آنها با یکدیگر و فعالیت فردی و اجتماعی آنها در شبکه های اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: نسل Z کنونی که ساکنان بومی دنیای دیجیتال هستند به دلیل دسترسی به فناوری هایی مانند اینترنت و تلفن همراه در محاصره اطلاعات قرار دارند و دایره ارتباط آنها جهانی است و بازی ها تاثیر بسزایی دارند. در مورد شکل گیری شخصیت، نقش، تعاملات اجتماعی و حتی یادگیری آنها.

این کارشناس تاکید کرد: این نسل نه تنها یک پیرو بلکه یک رهبر بالقوه و البته پیرو است و به شدت از تبلیغات و شعار متنفر است و توهم دانایی ناشی از معرفی انبوه اطلاعات باعث شده است. فکر می کند که به خودی خود از نظر تجربه و به نوعی خودکامه بودن غیر ضروری است. نسل Z در شبکه های اجتماعی هویتی دوگانه دارد و پشت آواتارها فعالیت می کند و به جای ارزش های جامعه خود تسلیم ارزش های خود شبکه ها می شود و در بعد جمعی تولید جمعی دچار ضرر می شود. فردیت؛ یعنی نظام منطقی و ارزشی خود را رها می کند و از نظام ارزشی گروه پیروی می کند، هر چند ناسازگار باشد و حتی گاه ترجیحات را مخدوش می کند و محتوایی برخلاف نظر واقعی خود تولید می کند.

این برنامه با تحلیل ساختار سیاسی آمریکا به خوبی به پایان می رسد
الشیروانی فصل پایانی این رویداد را نیز ارائه کرد و توضیح داد: در فصل پایانی و به عنوان یک نتیجه گیری خوب و با توجه به اهمیت بحث دشمن شناسی که در فصل عملیات روانی نیز به آن اشاره شد، آقای محمدمهدی عباسی به تحلیل پرداختند. ساختار سیاسی آمریکا و جریان‌های سیاسی که آن را به سمتی سوق دادند که افول استکبار جهانی بیش از هر زمان دیگری قابل مشاهده و احساس باشد.

وی افزود: ساختار ایالات متحده آمریکا مانند بسیاری از کشورهای جهان به نوعی با سه قدرت سنتی دنیا که همدیگر را کنترل می کنند، سازگار است. اولین مرجع قانونگذاری است و از دو مجلس نمایندگان و یک مجلس سنا تشکیل شده است. گروه دوم شامل ساختار قضایی آمریکا است که به دلیل تفاوت بین قوانین فدرال و ایالتی به طور جداگانه عمل می کند که توسط دیوان عالی ایالات متحده رهبری می شود.

مقام سوم که در واقع مقام اجرایی است، دولت آمریکاست و به دلیل قدرتی که نسبت به دو مرجع دیگر دارد، اهمیت دارد.

همانطور که مسئول کمیته تخصصی فعالیت موثر در شبکه های اجتماعی خاطرنشان کرد: در ادامه به تشریح فعالیت احزاب در آمریکا و نحوه انتخاب نامزدهای نهایی احزاب جمهوری خواه و دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می پردازیم. ، که نشان دهنده الیگارشی هوشمند و نه دموکراسی در ساختار سیاسی است. این آمریکا بود که نسل جدید و جوانان آمریکایی با آن مخالفت کردند و خواستار پایان حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم غیرقانونی صهیونیستی و رسیدگی به امور داخلی شدند. مشکلات کشورشان


شیروانی در پایان گفت: این کتاب داستان تمام شد و داستان همچنان وجود دارد. مسلم است که این دوره و سایر دوره ها پایان یادگیری نیست و در فضای تکنولوژیک زمانه ما نیاز است که هر روز این مطالب و دروس را مرور کنیم و مدام آنها را با مباحث جدید تطبیق دهیم تا بتوانیم خدایا مایل، این کار را انجام دهید. ادله روایت فتح شاهد ظهور حضرت العشق خواهد بود. در پایان ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این رویداد ملی که مدت ها زحمات زیادی کشیدند، اساتید عزیزی که وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادند و همچنین شرکت کنندگان عزیزی که این فرصت را به ما دادند تا در این رویداد مهم ملی به ما خدمت کنند. ما نیز سپاسگزاری می کنیم و از خداوند متعال می خواهیم که ما را در این جنگ روایات و رسانه ها و در این نبرد هولناک با دعای خیر بر محمد صلی الله علیه و آله سفیران دوران حضرتش قرار دهد. آل محمد (ص).


دومین رویداد سراسری «آرمان ما» طی یازده نشست تخصصی با حضور اساتید دانشگاه و صاحب نظران در فضای مجازی در بازه زمانی 23 تا 18 مرداد 1403 هجری شمسی در یازده نشست تخصصی با حضور اساتید دانشگاه و صاحب نظران در فضای مجازی برگزار می شود. سازمان فضای مجازی سراج. علاقه مندان به شرکت در این رویداد می توانند با ثبت نام در jaryan.app اقدام کنند. لازم به ذکر است پیش از این قرار بود رویداد آرمان ما از 15 تا 13 مرداد برگزار شود که به دلیل استقبال گسترده مهلت ثبت نام تمدید شد.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا