مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

ارتباط آب جوشیده شده با یک بیماری دردناک

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از سلامت نیوز، حسن ارغانی فوق تخصص بیماری های کلیوی بزرگسالان در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، دیابت را شایع ترین بیماری که می تواند باعث نارسایی کلیه شود، عنوان کرد و اظهار داشت: بیماری های کلیوی در افراد مبتلا به نارسایی کلیوی به دلیل ابتلا به بیماری های کلیوی است. دیابت همیشه می تواند باعث ایجاد و عوارض آن شود. در سراسر جهان منجر به نارسایی کلیه و در نتیجه دیالیز و پیوند کلیه می شود، علاوه بر دیابت منجر به مشکلات قلبی نیز می شود.

وی با تشریح نکاتی که فرد برای قرار نگرفتن در معرض عوارض دیابت باید رعایت کند، گفت: رعایت رژیم غذایی مناسب، پرهیز از استرس و چاقی، پرهیز از مصرف دخانیات، پرهیز از مصرف بی مورد از داروهای مختلف و کنترل فشار خون بالا. می تواند از آسیب کلیه و آسیب قلبی ناشی از دیابت جلوگیری کند.

ارگانی در تشریح عوامل ایجاد کننده سنگ کلیه گفت: تا کنون مشخص نشده است که آب معدنی در مناطق شهری بهتر از آب خالص است یا خیر و حتی با توجه به درصد بالای املاح و سدیم موجود در آن می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. در حالی که آب جوشانده درصدی از سدیم بالا نیز دارد. نمک خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به سنگ کلیه باید روزانه بیش از 10 فنجان آب بنوشند. اگرچه هر فرد بسته به فیزیولوژی بدن، کار، رژیم غذایی و محل زندگی خود به مقادیر متفاوتی آب نیاز دارد.

فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان کشورمان در خصوص آخرین توصیه ها و دستاوردهای پزشکی گفت: رژیم غذایی مناسب، استفاده از سبزیجات و پرهیز از نمک نکات بسیار مهمی است.

برخی از داروهای ضد فشار خون و دیابت و داروهایی که دفع قند از ادرار را برای جلوگیری از بیماری های کلیوی افزایش می دهند، علم پزشکی را به افق جدیدی وارد کرده اند که روز به روز در حال پیشرفت است و داروهای پیوند کلیه متنوع و موثر هستند به بالاترین سطح رسید.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا