مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

ناگفته‌های حمله سایبری به وزارت علوم و چگونگی درز نامه‌های سازمانی

تبلیغات بنری

به گزارش خبرنگار سایت «یستا»، محمدهادی زاهدی، مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت سایبری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرگزاری فارس، ورود وزارت عتف به امنیت سایبری نرم را تأیید کرد. جنگ در گذشته و گفت: برخی از دانشگاه های کشور هدف حملات سایبری قرار گرفتند یا به این دلیل که آن دانشگاه دانشگاهی موثر در عرصه علم و فناوری بود و یا به این دلیل که دانشگاه نام خاصی داشت و می خواست آن را برای برخی به حاشیه براند. دلیل.

 

وی افزود: گستردگی حملات الکترونیکی ما را ایجاب می کند که با تغییر برنامه های آموزشی، ایجاد حوزه امنیتی، اطلاعیه های ویژه و برگزاری دوره های آموزشی مقاومت الکترونیکی ایجاد کنیم.


* 15 حمله سایبری به وزارت علوم طی دو سال گذشته


به گفته زاهدی، طی دو سال گذشته بیش از 15 بار به وزارت علوم حمله شده است که آخرین مورد آن در اول مهرماه 1402 هجری قمری با هدف افزایش نارضایتی از دستگاه‌های این وزارتخانه بوده است. اقداماتی که انجام شد. از قبل ثابت شده است که هیچ اتفاقی نیفتاده، هیچ سیستمی آسیب ندیده است و هیچ اطلاعاتی گم نشده یا به خارج منتقل نشده است.


وی درباره پیام ها و اسنادی که پس از هک شدن سایت وزارت علوم در فضای مجازی منتشر شد، گفت: در این حمله سایبری دو سیستم شخصی در وزارت علوم تحت تاثیر قرار گرفتند و پیام های منتشر شده در فضای مجازی از محتوای ذخیره شده در این ها بود. سیستم های.


به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، در دو سال و نیم گذشته، 18 دانشگاه در سطوح مختلف از بحرانی تا جزئی مورد حملات سایبری قرار گرفته و آسیب دیده اند. این آمار در مقایسه با حجم حملات سایبری عدد کمی است.


* 300 حمله سایبری به دانشگاه های دولتی طی دو سال و نیم گذشته


زاهدی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمار مراجع نظارتی طی دو سال و نیم بیش از 300 حمله سایبری به دانشگاه های کشور رخ داده است که از این تعداد تنها 18 حمله در سطوح مختلف مضر بوده که نشان دهنده رسیدن دانشگاه ها به سطح است. در این زمینه دانش و آگاهی خوبی کسب کرده اند.


تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا