آجلا پریشتینا، دانشجوی دکترا در دانشگاه ایلینویز میگوید: «غذاهای حاوی سویا اغلب جزء منظم رژیم غذایی کودکان در ایالات متحده نیستند. “مطالعه ما به شواهدی مبنی بر اهمیت مواد مغذی در غذاهای سویا برای شناخت کودکان اضافه می کند.”
تیم او داده های مطالعه ای را که شامل 128 کودک بود، تجزیه و تحلیل کرد. آنها میزان تغذیه هر کودک را از روی تغذیه یک هفته شامل مقادیر ویتامین ها، ریز مغذی ها، درشت مغذی ها و ایزوفلاون ها محاسبه کردند.
سپس محققان از یک سری آزمون های کاغذ و مداد اصلاح شده بر اساس سطح پایه برای سنجش توانایی فکری کودکان استفاده کردند. فعالیت امواج مغزی در حالی ثبت شد که کودکان یک تمرین تطبیق رایانه ای را برای اندازه گیری دامنه توجه و سرعت ذهنی انجام دادند.
در حالی که شرکت کنندگان تمایل به مصرف مقادیر کمتر سویای غنی از ایزوفلاون داشتند، آنهایی که بیشتر می خوردند سریعتر به وظایف توجه پاسخ می دادند و اطلاعات را سریعتر پردازش می کردند.
محققان هیچ ارتباطی بین مصرف سویا و توانایی ذهنی عمومی پیدا نکردند.
پریشتینا ادامه داد: “مصرف سویا شرکت کنندگان از 0 تا 35 میلی گرم در روز بود.” ادامه بخارپز شده حدود 18 میلی گرم ایزوفلاون فراهم می کند.
او گفت که تنقلاتی مانند ادامام برشته شده، آجیل سویا یا شیر سویا راه های خوبی برای افزودن سویا به رژیم غذایی شما هستند. توفو، تمپه یا ناگت سویا نیز خوب هستند.
پریشتینا گفت: «روشهای مداخلهای برای درک بهتر اثرات مصرف غذای سویا بر تواناییهای شناختی کودکان و میزان دقیق مصرف ایزوفلاون مورد نیاز برای تولید زمانهای پاسخ سریعتر مورد نیاز است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)