در واقع ادعا میشود که این سیستم موشکی میتواند انسانها را در عرض دو ماه به مریخ و برگرداند. با تکنولوژی فعلی، یک سفر رفت و برگشت به سیاره سرخ حدود دو سال طول می کشد. صرف این مقدار زمان برای پروژه های فضایی می تواند خطرات سلامتی قابل توجهی را برای فضانوردان به همراه داشته باشد.
در واقع، آنها در معرض سطوح بالای تابش خورشیدی و فضایی و همچنین اثرات مضر جاذبه صفر قرار دارند و همچنین باید دوره های طولانی را در انزوا بگذرانند. شکی نیست که تشعشعات فضایی بزرگترین تهدید برای فضانوردان است.
به گفته ناسا، فضانوردانی که تنها شش ماه را در فضا سپری می کنند. آنها در معرض حدود 1000 اشعه ایکس قرار می گیرند که آنها را در معرض خطر سرطان، آسیب سیستم عصبی، از دست دادن استخوان و بیماری قلبی قرار می دهد. با وجود این مسائل، تروی هاو، مدیر عامل صنایع هاو، به اینسایدر گفت که بهترین راه برای کاهش قرار گرفتن در معرض تشعشعات و سایر اثرات مضر، کاهش مدت زمان سفر فضایی است.
به همین دلیل، او با ناسا برای توسعه موشک پلاسمای پالس (PPR) همکاری می کند. یک سیستم موشکی جدید می تواند تنها در دو ماه یک سفر رفت و برگشت به مریخ انجام دهد. PPR یک سیستم محرکه است که از پالس های پلاسمای بسیار داغ برای تولید نیروی رانش بسیار کارآمد استفاده می کند. این سیستم اکنون در مرحله دوم توسعه خود قرار دارد که از ماه جاری آغاز خواهد شد.
در این مرحله، ناسا بر بهبود طراحی موتور، انجام آزمایشهای اثبات مفهوم و طراحی یک فضاپیمای مجهز به PPR تمرکز دارد. به گفته دانشمندان، یک فضاپیمای مجهز به PPR می تواند میزبان چهار تا شش مسافر باشد. می تواند با سرعتی در حدود 160.934 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
اگرچه این سامانه موشکی بسیار امیدوارکننده به نظر می رسد. اما احتمالاً دو دهه تا استفاده از آن در مأموریتهای فضایی آینده به سیاره سرخ فاصله داریم. هاو امیدوار است که این فناوری دامنه اکتشافات فضایی انسان را تا حد زیادی گسترش دهد و ممکن است روزی به انجام ماموریت هایی تا دوردست سیاره پلوتون کمک کند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد