در همین راستا پس از برگزاری انتخابات اخیر ریاست جمهوری در کشورمان و پیروزی مسعود مازیکیان در این انتخابات، عزم و اراده جدی خود را برای تعامل با سایر کشورها به ویژه برای گشایش توافق هسته ای با رایزنی های مختلف اعلام کرد.
اما با فاصله اندکی از این مواضع رئیس جمهور منتخب کشورمان، شاهد دو تحول مهم و معنادار در مهندسی برق غرب در رابطه با کشورمان بودیم که در نوع خود می تواند نبض های معناداری برای کشورمان تلقی شود. او همچنین آنچه در کشور ما جدید است را ارزیابی کرد.
خبرگزاری رویترز در اولین اقدام با انتشار تصاویر ماهواره ای که البته منعکس کننده نظرات برخی کارشناسان غربی است، از ساخت بیش از 30 سازه جدید در مجتمع های تولید موشک بالستیک شهید مدرس و خجیر در اطراف خود خبر داد. . تهران. این موضوعی است که ناظران و تحلیلگران غربی آن را مرتبط با توسعه چشمگیر برنامه موشکی و پهپادی در کشورمان می دانستند.
خبرگزاری رویترز در گزارش خود با طرح ادعاهای بی اساس درباره ماهیت ساخت تاسیسات جدید نظامی در کشورمان مدعی شد که افزایش تعهدات ایران در قبال حوثیهای یمن و حزبالله لبنان و همچنین برخی تعهدات ایران در قبال روسیه در حال انجام است. در میان این اتهامات. دلیل جنگ در اوکراین این است که ایران به طور جدی توسعه زیرساخت های موشکی و پهپادی خود را در دستور کار قرار داده است.
در تحولی دیگر، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا نیز اعلام کرد که موضع دولت آمریکا در قبال ایران در واکنش به پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران تغییر نخواهد کرد. وی مدعی شد که ایران به رفتار بی ثبات کننده خود در منطقه ادامه می دهد و تا زمانی که این روندها اصلاح نشود، واشنگتن موضع خود را در قبال ایران تغییر نخواهد داد.
این دو تحول با توجه به اینکه رئیس جمهور منتخب کشورمان از تمایل خود و دولتش برای توسعه روابط دوستانه با کشورهای جهان به ویژه گشایش توافق هسته ای و تعامل با قدرت های غربی صحبت می کند، اهمیت زیادی دارد. 3 نکته مهم و استراتژیک.
اول: غرب و تکیه آن بر استراتژی های کلیشه ای در مورد ایران
یکی از مهمترین پیامهای دو تحرک اخیر غربیها علیه کشورمان که در این گزارش ارائه شده، این است که قدرتهای غربی همچنان به راهبردهای فاسد و کلیشهای خود در قبال کشورمان ادامه میدهند. در واقع، هر روند مثبت و سازنده ای که ایران در پیش گرفته باشد، قدرت های غربی تنها به دنبال دستیابی به اهداف خود هستند و به هر طریقی به منافع ملی کشورمان لطمه می زنند.
در این شرایط، قدرتهای غربی و رسانههای همپیمان آنها سالهاست که با تشدید فشارهای سیاسی و رسانهای علیه کشورمان، تلاش میکنند تا از ایران به قیمت کشورمان در عرصه تعامل عملی با ایران امتیاز کسب کنند. به عبارت ساده تر، آنها حاضر به تعامل سازنده و محترمانه با ایران نیستند و از ابتدا به دنبال ایجاد و کنترل فضای منفی و ضد ایرانی در هر تعاملی با کشورمان هستند. اگر دنیای غرب به معنای واقعی کلمه به دنبال تعامل سازنده با ایران است، دلیلی ندارد که مقامات غربی و البته رسانه های همپیمان آنها قبل از هرگونه تعامل با کشورمان، علیه ایران سم پاشیده و به نوعی تلاش کنند فشار بر ایران را تشدید کنند. . آنها نگاه تاریکی به تحرکات کشور ما دارند.
دوم: دروغی بزرگ به نام رسانه های مستقل غربی!
اخیرا خبرگزاری رابرتز دست به بازی رسانه ای و تبلیغاتی علیه کشورمان زده است و این در حالی است که این خبرگزاری و دیگر شرکت های رسانه ای در غرب همواره بر ایفای نقش به عنوان رسانه مستقل تاکید داشته اند. این در حالی است که فعالیت آنها در قالب هایی مانند آنچه اخیرا رویترز در کشورمان ارائه کرده است، مصداق بارز تقسیم وظایف این رسانه ها با جهت گیری های سیاسی قدرت های غربی است.
طبیعتاً این رسانه ها در بازه های زمانی مختلف جلوه های عینی این رویکرد را نشان داده اند. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که در مقاطع حساس تاریخی، افکار عمومی در سراسر جهان می توانند مغرضانه بودن کنش های جریان های رسانه ای غرب را تشخیص دهند و رویکردهای منطقی در این زمینه اتخاذ کنند.
سوم: نیت خیر، نیت خیر نمی آورد!
تحرکات اخیر جریانات سیاسی و رسانه ای غرب علیه کشورمان که در این گزارش به آن اشاره شد، در شرایطی رخ داد که رئیس جمهور منتخب کشورمان رویکرد مثبتی را در تعاملات بین المللی در پیش گرفت و حسن نیت ایران را اعلام کرد. این رابطه پادشاه.
از قدیم در عرصه روابط بین الملل گفته می شد که حسن نیت، نیت خیر می آورد، اما حداقل جهان غرب در رفتارهای مختلف خود نسبت به ایران به وضوح نشان داده است که غربی ها همچنان روحیه استعماری و امپریالیستی خود را حفظ کرده اند و نگاه ماکیاولیستی به سیاست دارند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد