مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

تب دنگی چند روز طول می‌کشد؟ +عکس

تبلیغات بنری

به گزارش خبرگزاری جهان به نقل از تسنیم«بیماری سرگین» یا «تب دنگی» یا «تب استخوان‌شکن» نوعی بیماری است که اگرچه تازگی ندارد و سال‌هاست در دنیا وجود دارد، اما این روزها به دلیل تغییرات آب و هوایی و سیل در برخی کشورهای همسایه. فراگیر شده و متأسفانه دامنه آن به کشور ما نیز کشیده شده است.

بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، 146 نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده اند که بیشتر آنها به کشورهای خارجی از جمله امارات سفر کرده اند.

تب دنگی چیست و چگونه به آن مبتلا می شویم؟

ویروس دنگی توسط پشه Aedes منتشر می شود. این پشه ها در نزدیکی محل سکونت انسان به ویژه در آب های راکد، لاستیک های مستعمل، قوطی ها و غیره رشد می کنند. هنگامی که پشه فردی آلوده به ویروسی را که باعث تب دنگی می شود نیش می زند، ویروس وارد بدن پشه می شود و سپس وقتی پشه آلوده فرد دیگری را نیش می زند، ویروس وارد جریان خون آن فرد می شود.

علائم تب دنگی چیست؟

درد عضلات، استخوان و مفاصل، تهوع، استفراغ، درد پشت چشم، تورم غدد لنفاوی و بثورات از علائم تب دنگی است. تب دنگی از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود و فقط از طریق نیش پشه منتقل می شود. بیشتر موارد تب دنگی بدون علامت هستند یا علائم خفیفی دارند.

علائم این بیماری 4 تا 10 روز پس از نیش پشه ظاهر می شود و در عرض یک هفته بهبود می یابد.

کدام شهرهای کشور درگیر تب دنگی هستند؟

پشه آئدس عامل تب دنگی در ایران در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)، بوشهر (عسلویه و کنجان) و گیلان شیوع دارد. با وجود این، این خطر وجود دارد که این پشه ها بقیه استان ها را نیز آلوده کنند.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا