از مجموع 12 نفری که تحت درمان چند دارویی قرار می گیرند، هشت نفر تابعیت ایرانی دارند. موارد تحت درمان در پایان سال 1402 از 10 دانشگاه علوم پزشکی کشور گزارش شد که در این میان بیشترین شیوع دانشگاه های علوم پزشکی خراسان شمالی، قزوین و ایرانشهر بود.
در طول تاریخ، جذام به عنوان یکی از وحشتناک ترین بیماری هایی که انسان را درگیر می کند، شناخته شده است و تا مدت ها بسیاری از مردم معتقد بودند که این بیماری ارثی و غیرقابل درمان است. در سال 1873، یک پزشک نروژی متوجه شد که جذام ناشی از نوعی باکتری است.
این باکتری که نوعی باسیل است در داخل سلول زندگی می کند و فقط در داخل سلول می تواند تکثیر شود و به همین دلیل هنوز واکسن موثری برای جذام ساخته نشده است.
حدود 95 درصد از مردم به دلیل وضعیت سیستم ایمنی خود هرگز به جذام مبتلا نمی شوند و تنها 5 درصد افراد مستعد ابتلا به این بیماری هستند. برای اینکه شخص به جذام مبتلا شود باید به مدت طولانی و مکرر با فرد جذام در تماس باشد.
9 مورد جدید جذام در سال گذشته شناسایی شد
راه انتقال جذام چیست؟
علائم بیماری چیست؟
ضایعه پوستی، از دست دادن حس (گرما، درد، لمس سطحی و عمیق) و آسیب عصبی از علائمی است که بیماران جذامی تجربه می کنند و دوره کمون بیماری طولانی است و به طور متوسط بین سه تا پنج سال و تا 20 سال بوده است. گزارش شده است.
جذام به طور کلی توسط پزشک بر اساس علائم و نشانه های بالینی تشخیص داده می شود. تهیه “سواب” و نمونه برداری از ضایعات پوستی نیز از دیگر روش هایی است که به تشخیص بیماری جذام از طریق استفاده از داروها کمک می کند. داروهای درمان بیماری ها به صورت رایگان در بسته های آماده در مراکز خدمات جامع سلامت کشور توزیع می شود.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)