در این نشست تخصصی چند ساعته که به صورت علنی، صادقانه و شفاف برگزار شد، آخرین وضعیت عملکرد تولید، درآمد عملیاتی، سود خالص، مجامع، صورت های مالی، طرح های عمرانی و پرونده های مهم تولید پتروشیمی در آبادان مورد بررسی قرار گرفت. مورد بحث قرار گرفت. مدیران و کارشناسان مورد بررسی قرار گرفتند.
بابک اوگاهی در این جلسه تاکید کرد: حداقل انتظار از مدیران ارشد پتروشیمی آبادان این است که در جلسه خردادماه امسال برای بررسی شرایط ویژه پتروشیمی آبادان که با حضور نمایندگان مردم شریف آبادان برگزار شد، به تصویب برسد. . در شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو)، مدیرعامل شرکت پتروشیمی مارون و مدیران ارشد شرکت ملی صنعت پتروشیمی در محل سکونت خود برگزار شد. سایت. از شرکت ملی صنایع پتروشیمی.
وی با بیان اینکه بر اساس این مصوبات، نمایندگان مردم آبادان در شورای اسلامی طی مدت 24 ماه موظف به پیگیری بدهی های پتروشیمی آبادان به دستگاه های اجرایی، دستگاه های مدیریتی و بانک ها شدند با توجه به خروج این شرکت از ماده 141 قانون تجارت، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های اراضی و اراضی پتروشیمی آبادان ضروری است و در این راستا نمایندگان مجلس نسبت به واگذاری پتروشیمی ها اقدام خواهند کرد. اسناد زمین از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی.
به گفته مدیرعامل شرکت بیمه سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی (تاپیکو)، تمدید سه ساله مجوز تخصیص پروپیلن به پتروشیمی آبادان از سوی معاون برنامه ریزی وزارت نفت از دیگر مصوبات این امر بود. پروژه جلسه ای که قرار بود با حضور نمایندگان مردم آبادان در مجلس پیگیری شود.
در ادامه این جلسه، محمدرضا خلیلی، رئیس هیات مدیره شرکت بیمه سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی (تاپیکو) با اشاره به ارائه یک فوریت طرح احیای پتروشیمی آبادان گفت: در روزهای آینده: بررسی اسناد و مدارک شرکت پتروشیمی آبادان نشان می دهد که مشکلات این پتروشیمی ها مربوط به دوره ای است که کوتاه مدت نیست، بلکه ریشه در 10 تا 15 سال اخیر دارد.
با اشاره به اینکه عدم سرمایه گذاری در پتروشیمی آبادان طی 10 تا 15 سال گذشته و عدم توجه به وضعیت این پتروشیمی ها در سال های گذشته، علاوه بر عدم توجه به نوسازی و فناوری های نوین، موجب شد وضعیت شدید از پتروشیمی آبادان خاطرنشان کرد: مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی چندین بار موضوع پتروشیمی آبادان را با حساسیت دنبال کرد به طوری که در این مدت دکتر نوروزی برای رفع مشکلات از این پتروشیمی بازدید کرد.
خلیلی با اشاره به اینکه همه مدیران سازمان ها و نهادهای مختلف اعم از مدیران ارشد تاپیکو و شستا و نمایندگان مجلس موافق حل مشکل پتروشیمی آبادان بودند، گفت: با پیگیری های دکتر آگاهی، نهادها و سازمان های مختلف از جمله نمایندگان محترم شورای اسلامی با اقدام هماهنگ و موثر برای حل مشکلات این پتروشیمی ها موافقت کردند.
رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) تائید کرد: اگر چنین اقدامات هماهنگ و موثری در خصوص پتروشیمی آبادان انجام نمی شد، در حال حاضر این پتروشیمی ها در وضعیت بسیار بدتری قرار داشتند.
وی تصریح کرد: طرح فوریت احیای پتروشیمی آبادان باید به دو بخش کوتاه مدت و بلندمدت شامل منابع انسانی، حوزه مالی و اقتصادی، حوزه عملیاتی و تولیدی تقسیم شود و زمان دقیق اجرا برای این امر در نظر گرفته شود. برنامه
الخلیلی با اشاره به اینکه کشور در دوره تغییر دولت قرار دارد، افزود: دولت هر چقدر هم روی کار بیاید، نباید باری برای احیای پتروشیمی آبادان بر دوش مجتمع جدید گذاشته شود، در حالی که هر تصمیمی گرفته می شود. بر اساس اظهارات مدیرعامل شستا، این موضوع نباید بر معیشت کارگران پتروشیمی تاثیر بگذارد.
پیش بینی حجم سرمایه گذاری برای رسیدن به هدفی خاص، ضمن نظرخواهی از کارشناسان برجسته صنعت پتروشیمی و توجه ویژه به نقش زمان در تصمیم گیری، از دیگر مواردی است که رئیس هیئت مدیره تامین شرکت نفت و سرمایه گذاری گاز و پتروشیمی (تاپیکو) بر تدوین طرح احیای پتروشیمی در آبادان تاکید دارد.
وی از مدیران پتروشیمی آبادان خواست طرح احیای این پتروشیمی را به مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی ارائه کنند تا این طرح در سریع ترین زمان ممکن تکمیل و تصویب شود.
در این جلسه سجاد ممنت آبادی عضو هیات مدیره و ناظر پتروشیمی آبادان، رضا فرزادی رئیس هیات مدیره، مهران دهداری نژاد نایب رئیس هیات مدیره پتروشیمی آبادان و مدیران ارشد پتروشیمی آبادان حضور داشتند. شرکت تاپیکو گزارشی از آخرین وضعیت فعالیت این پتروشیمی ارائه و پیشنهادات خود را برای بازگشت این پتروشیمی ها به حالت عادی ارائه کرد.
مومن العبادی با قدردانی از مدیرعامل تاپیکو به دلیل برگزاری جلسه ویژه بررسی شرایط ویژه پتروشیمی آبادان، گفت: در این جلسه برای اولین بار وضعیت این پتروشیمی ها به صورت کاملا تخصصی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. با حضور نمایندگان شرکت کارشناسان برجسته در صنعت پتروشیمی. انشاالله در مورد این پتروشیمی هایی که در شصت سال گذشته گرفته نشده است، تصمیماتی گرفته خواهد شد.
در زیر رحمان مارینی از کارشناسان برجسته صنعت پتروشیمی با تحلیل کارشناسی از آخرین وضعیت صنعت پتروشیمی در آبادان، طرح پیشنهادی خود را برای نجات این صنعت پتروشیمی ارائه کرد که بخش هایی از آن مورد استقبال قرار گرفت.
در پایان این جلسه مقرر شد طرح فوریت احیای پتروشیمی آبادان طی روزهای آتی در شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی (تاپیکو) نهایی و به تصویب نهایی هیات مدیره این شرکت برسد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد