معاون رئیس جمهوری خراسان رضوی در امور بهبود تولیدات دامی گفت: خراسان رضوی با تولید 65 هزار تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام سبک و سنگین در جایگاه نخست تولید گوشت قرمز در کشور قرار دارد. در 9 ماه گذشته از 1403.
مجید جعفری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز وی افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در منطقه نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 62 هزار و 249 تن ثبت شده بود افزایش داشته است.
رضوی معاون بهبود فرآورده های دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان این منطقه را رتبه سوم تولید شیر در کشور دانست و افزود: در 9 ماهه امسال 800 هزار تن شیر در منطقه تولید شد.
جعفری گفت: میزان تولید شیر در مدت مشابه سال گذشته 825 هزار تن بوده است.
این مسئول تصریح کرد: علاوه بر تامین نیاز مردم منطقه به شیر، بخشی از تولید روزانه شیر منطقه به بنگاه های تولید شیر و قسمت کمی نیز برای فرآوری به سایر مناطق ارسال می شود.
مطالب مرتبط
طلا در مشهد افزایش و سکه کاهش یافت (۲۴ دی ۱۴۰۳)
امضای یک تفاهمنامه در راستای امنیت شغلی در سینما
طالب لو پیشنهاد مربیگری در استقلال را تکذیب کرد