برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز، در این گزارش کمیته امور زندانیان و باشگاه اسرای فلسطین تاکید کردند که زندان سادیه تیمون دیگر تنها زندانی نیست که زندانیان فلسطینی در آن مورد شکنجه از جمله تجاوز جنسی قرار می گیرند، بلکه شهادت زندانیان نشان می دهد که در بیشتر زندان های اصلی در زندان ها و بازداشتگاه ها، این حجم از خشونت سازمان یافته رایج شده است.
روز قیامت
زندانی «ک. ن» (45 ساله) که از دسامبر 2023 در تبعید به سر می برد، در بیانیه خود درباره شکنجه های صورت گرفته در زندان های رژیم صهیونیستی می گوید: از همان لحظه دستگیری، مرا به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند و حتی تعدادی از من را دیدند. اعضای بدن شکست و از من خواست اعتراف کنم.
او که 58 روز در بازداشتگاهی در نزدیکی غزه نگهداری می شود، شکنجه های این بازداشتگاه را «مثل مجازات قیامت» توصیف می کند که شامل بستن دست و پایش، ضرب و شتم مداوم، توهین و ناسزا می شود.
این زندانی غزه خاطرنشان کرد: هنگام انتقال به زندان نقب با آب داغی که از کتری به سمتم پرتاب کردند سوختم و آثار سوختگی هنوز به وضوح روی بدنم مشخص است.
وی گفت: امروز در چادر زندگی می کنم و معمولا چادرها را خراب می کنند و مورد حملات شدید قرار می گیریم و از سرما و گرسنگی می میریم.
زندانی دیگری به نام «الف. ه» (21 ساله) همچنین گفت که در فوریه 2024 هنگام خروج از منزلم دستگیر و به یکی از بازداشتگاه های اطراف غزه منتقل شدم و 12 روز در آنجا ماندم.
وی افزود: سپس به بازداشتگاه قدس و از آنجا به عوفر و سپس به نقب منتقل شدم و هر یک از این سفرها سفری دردناک و سفری به سوی مرگ و به دنبال آن بیماری پوستی و ریزش مو، جوش و زخم بود. و سوراخ ها در سراسر بدن من هستند.
این اسیر فلسطینی افزود: امروز گرسنه می خوابم و گرسنه از خواب بیدار می شوم و در کنار این مشکل فشار چشم نیز دارم و چشم راستم از کودکی نابینا بود اما امروز چشم چپم نیز در خطر جدی است.
“م. ح» که از دسامبر 2024 در بازداشت به سر می برد، همچنین گفت: روزهای اول بازداشتم فاجعه بود و شکنجه و کتک خوردم. صبح تا غروب ما را تا سر حد مرگ کتک زدند.
وی افزود: سپس ما را به جای دیگری بردند و آب پاشی کردند. روی ما ادرار کردند. سپس ما را به مدت 27 روز به SIZO بردند. آنجا فقط روی زانو نشستیم و چشم و دست و پاهایمان بسته بود.
این زندانی غزه ادامه داد: سپس به زندانی در نقب منتقل شدیم و امروز شبانه روز زیر شکنجه و مرگ تدریجی هستیم.
وکیلی که با این زندانی ملاقات کرده است، می گوید که او با لباس های پاره تابستانه و از سرما می لرزید و دچار بیماری پوستی و ریزش مو در تمام بدنش شده بود، از بازداشتگاه بیرون آمد.
ما در جهنم هستیم
در توصیف زندانی «ح. ب» نیز آمده است: «در ابتدای بازداشت در جهنم زندگی می کردیم. ما نمی دانستیم سرنوشت ما چگونه خواهد بود و وضعیت حقوقی ما چگونه است. انواع جنایات، ظلم و محرومیت بر ما وارد شد و امروز با گرسنگی مواجه هستیم. مقدار غذایی که به ما داده می شود واقعا کم و برای انسان نامناسب است. اکثر اسرا در آخر شب لقمه ای غذا جمع می کنند تا بخورند. از زمان دستگیری ما از شکر و نمک محروم بوده ایم و امروز از شرایط سخت بازداشتگاه رنج می بریم. به طوری که ما از همه چیزهای ضروری زندگی محروم هستیم».
“م. اسیر 25 ساله دیگری به نام الف گفت: از یکی از مدارس توسط ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت و مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و لباس هایم را درآوردند و تحت بازجویی های میدانی قرار گرفتند. سپس دستگیر و به یکی از بازداشتگاه های اطراف غزه و سپس به قدس منتقل شدم و سپس به زندان های عفر و نقب منتقل شدم».
وی افزود: اکثر اسرای فلسطینی امروز از خستگی مفرط رنج می برند و این وضعیت با گذشت زمان بدتر می شود و بسیاری از آنها از حال می روند. شرایط بسیار سخت است و همچنان ادامه دارد. اسرا تمام شب گرسنه، مریض و میلرزیدند.
“م. د» یکی از این زندانیان بود که به وکیلش گفت که من را از یکی از پناهگاه هایی که همراه خانواده بودم دستگیر کردند و سپس به نزدیک غزه منتقل کردند و 60 روز در آنجا نگه داشتند و سپس به زندان فرستادند. من یک تونل انتقال پیدا کردم. .
وی افزود: بر اثر ضرب و شتم شدید عدسی چشمم پاره شد و در نتیجه امروز چشمانم خشک شده است اما نظامیان صهیونیست به این کار بسنده نکردند و عینکم را نیز گرفتند.
گزارش شورای امور زندانیان و باشگاه اسرای فلسطینی حاکی از آن است که در بازداشتگاه نفتالی، اظهارات زندانیان همان میزان وحشیگری اداره زندان های رژیم صهیونیستی را در زندان های دیگر نشان می دهد. بازجویی از زندانیان شامل شکنجه و ضرب و شتم است و زندانیان در مرکز از جرایم پزشکی رنج می برند و از درمان محروم می شوند.
بر اساس این گزارش، یکی از زندانیان که وکلای مدافع با وی ملاقات کردند، مبتلا به سرطان بود و نیاز به درمان داشت و یک زندانی دیگر یکی از اعضای خانواده خود را از دست داد و سپس پدرش نیز فوت کرد که بر وی تأثیر بدی گذاشت.
در پایان این گزارش آمده است که اظهارات و شهادت زندانیان غزه تحولی مهم در میزان وحشیگری اداره زندان های رژیم صهیونیستی است و به سطح بی سابقه جنایات شکنجه، ضرب و شتم و گرسنگی در کنار پزشکیان هدف اشاره می کند. . جنایات و تجاوز جنسی و همچنین استفاده از آنها به عنوان سپر انسانی.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
۶۰ درصد افراد شغل دوم یا سوم دارند
عاشقی به روایت مرگ | درباره نمایش «روان دوست داشتنی»
فریادشیران با رضایت تاج، آزاد شد