برای اطلاع رسانی شهرآرانیوزمهدی پیرسالی بیان کرد: پول ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده نیز ادامه دارد. این در حالی است که پول 4200 تومانی اختصاص یافته برای تجهیزات پزشکی با ارز ترجیحی یا 28500 تومان مبادله می شود. بنابراین، ما باید استراتژی هایی را برای حمایت از بیماران ایجاد کنیم تا افزایش هزینه ها منجر به افزایش هزینه های خارج از جیب نشود.
وی افزود: میزان تخصیص تجهیزات پزشکی در سال جاری یک میلیارد و 200 میلیون دلار بوده است. برای جبران مابه التفاوت ارزی از 4200 تومان تا 28500 تومان حدود 35000 تومان برای حمایت از بیماران و جلوگیری از افزایش پرداخت ها از جیب مردم نیاز است.
پیرصالحی در پاسخ به این سوال که با تبدیل ارز 4200 تومانی در صنعت تولید و واردات تجهیزات پزشکی به 28500 تومان قیمت تجهیزات پزشکی چقدر افزایش می یابد، گفت: این موضوع بستگی به میزان وابستگی کالاها به ارز دارد. . . به عنوان مثال اگر کالایی 100 درصد وارداتی باشد قیمت آن متناسب با افزایش نرخ ارز یعنی حدود 7 برابر افزایش می یابد. البته اگر بودجه برای جبران مابه التفاوت ارزی طراحی شود، این افزایش هزینه ها به مردم منتقل نمی شود.
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: حدود 40 تا 50 درصد تجهیزات پزشکی در کشور تولید می شود. اما بخشی از این تجهیزات به قطعات وارداتی بستگی دارد. برای محاسبه افزایش قیمت این تجهیزات باید سهم قطعات مرتبط با ارز را در نظر گرفت. این در حالی است که حداکثر افزایش قیمت 7 برابر است.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط
بعد از زمستان، تابستان هم میرسد!
تصادف شدید میثم ابراهیمی پس از کنسرتش در اصفهان + جزئیات و عکس
نتیجه بازی فرشآرای مشهد و کلینیک ایرانیان قم در لیگ برتر فوتسال (۲۰ دی ۱۴۰۳) | زور قعرنشینان بهم نرسید