برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز، محبوب ولیونی افزود: در پژوهشی که در اصفهان به پایان رسید، تجربیات مادرانی که جنین خود را سقط کردند بر اساس مولفه های «وجدان»، «انتخاب فردی»، «بی ضرر» و «عدالت» طبقه بندی شد و نتیجه شایسته است. . مشروط به بررسی
وی افزود: بر اساس این تحقیقات بسیاری از مادران توانایی و تمایل به سقط جنین را ندارند و تصمیم گیرنده سقط جنین نیز نیستند.
رئیس انجمن علمی ماماهای استان اصفهان گفت: بر اساس نتایج به دست آمده، بسیاری از مادرانی که سقط جنین کرده اند، نمی دانند این اقدام چه تاثیرات جسمی و روحی بر آنها خواهد داشت و مدعی هستند که از این موضوع بی اطلاع هستند.
ولیانی اضافه کرد: با توجه به این موضوع، آگاهی همه جانبه و موثر برای عموم مردم به ویژه مادران برای عواقب جدی و جبران ناپذیر سقط جنین ضروری است.
رئیس گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده سلب حق حیات از موجود زنده مصداق ظلم در نزد مادرانی است که سقط جنین کرده اند. .
ولیانی گفت: در بین این مولفه ها «انتقاد وجدان» بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داده است، یعنی تقریباً همه مادران باتجربه «خود» را در سقط جنین مقصر می دانند.
وی افزود: بسیاری از مادران ناخواسته، با اجبار یا تحت تاثیر عوامل محیطی، اجتماعی و فرهنگی سقط جنین می کنند و از ته وجود با این امر موافق نبودند.
رئیس انجمن علمی ماماهای استان اصفهان با بیان اینکه بر اساس این نتایج می توان تأثیر عوامل مختلفی را بر تصمیم مادران برای سقط جنین مشخص کرد و افزود: سازمان ها و سازمان های مردم نهاد می توانند با ریشه کن کردن آن کمک کنند. آنها را با پرداختن به علل سقط جنین از جمله مشکلات اقتصادی ناشی از آن، گفته می شود که مادران باید از این اتفاق جلوگیری کنند که این امر مستلزم برنامه ریزی و ایجاد سازوکار مناسب است.
رئیس گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تجربه مشابه از جمله ایجاد مرکزی به نام «نفس» (نجات کودکان سقط جنین) ثابت کرده است که امکان حمایت، تعیین وقت قبلی وجود دارد. یک دکتر، روانشناس مجرب و خدمات مشاوره و ایجاد اشتغال برای جلوگیری از سقط جنین آن خانواده ها و مادران.
ولیانی با اشاره به اینکه سقط در این مطالعات از نوع تحریک و غیرقانونی بودن آن بوده است، افزود: این نوع سقط در بیشتر موارد پس از بارداری ناخواسته صورت می گیرد.
وی افزود: سقط جنین در این موارد معمولا به صورت مخفیانه، اجباری و به روش های ناایمن انجام می شود که پیامدهای منفی مضاعف برای مادران چه از نظر جسمی و چه از نظر روانی به دنبال دارد.
رئیس انجمن علمی ماماهای منطقه اصفهان ادامه داد: سقط غیرایمن باعث خونریزی شدید، تب و لرز، حمله باکتریایی، لخته شدن خون و عفونت های عمیق در دهانه رحم، لوله های رحمی، شکم و حتی دستگاه گوارش و قسمت های اصلی می شود. شکم منطقه را شامل می شود
وی با بیان اینکه در برخی موارد عفونت ناشی از سقط وارد خون شده و باعث مرگ مادر می شود، تصریح کرد: دستورات غیر ایمن در حین سقط جنین باعث آسیب و پارگی رحم، آسیب به بارداری بعدی و ناباروری می شود.
مدیر گروه مامایی و سلامت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: سقط جنین باعث ایجاد مشکلات روحی، روانی، عاطفی و افسردگی می شود.
ولیانی ادامه داد: مجوز سقط قانونی تنها در صورت وجود مشکل جدی مادر و یا مشاهده نقص در جنین صادر می شود و در بیمارستان ها زیر نظر متخصص زنان که می تواند قسمت مهمی از سقط را نظارت کند انجام می شود. عواقب
بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، خروج جنین قبل از هفته بیستم بارداری را «سقط جنین» میگویند که ممکن است عمدی یا غیرعمدی اتفاق بیفتد.
آن طور که مسئولان می گویند: آمار دقیقی از سقط جنین غیرقانونی در استان اصفهان و کشور وجود ندارد اما در سه ماهه نخست امسال 3 هزار و 69 درخواست سقط جنین قانونی در پزشکی قانونی کشور و از این تعداد ثبت شده است. ، برای 72.5 درصد درخواست ها، 2224 مورد مجاز بوده است.
در «قانون جوانان» تنها مرجع پذیرش و بررسی درخواست سقط جنین متقاضیان، پزشکی قانونی است. به گفته محققان این حوزه، بیش از 80 درصد سقط جنین ها به صورت غیرقانونی و بدون مراجعه به مراکز درمانی انجام می شود و تنها 20 درصد آن به صورت قانونی و با مراجعه به پزشک انجام می شود.
تا چند سال پیش موضوع سقط جنین اهمیت چندانی نداشت و پوشش آن نادیده گرفته میشد، اما در عین حال که سیاستها بر موضوع جمعیت تمرکز میکردند، اکنون به عنوان یکی از عوامل اصلی کاهش جمعیت معرفی میشوند. راه حل ها این جهت است. راه حلی پیدا کرد
اکنون اصفهان با بیش از پنج میلیون و 400 هزار نفر بر اساس شاخص جمعیت رو به کاهش است. حدود 12 درصد از جمعیت این منطقه را افراد مسن و بالای 60 سال تشکیل می دهند و شیب سالمندی در این منطقه از میانگین سطح کشور تندتر است.
به گفته مسئولان، اگر رشد منفی جمعیت در هفت تا هشت سال آینده یعنی از سال 1425 تا 1430 جبران شود، یک سوم جمعیت منطقه به پیری خواهند رسید.
از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 16 هزار کودک در منطقه اصفهان متولد شده اند که سهم مادران دهه شصتی در میان کل زنان دارای فرزند 47 درصد و مادران دهه هفتادی 44 درصد است.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!
در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش
آیا اوزوندرمانی ریه مؤثر است؟