به گزارش یستا; محمدرضا عارف در دیدار با اعضای جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه اگر کشور می خواهد نجات یابد راهی جز اداره گفتمان اصلاحات نیست، افزود: مدیران دولتی باید به گفتمان اصلاحات پایبند باشند. ” اجماع ملی.»
وی به ویژگی های شخصیتی دکتر مازیکیان اشاره کرد و تاکید کرد: اگر رئیس جمهور در پرونده ای به نتیجه ای برسد که به نفع کشور باشد، ناگزیر ایستادگی می کند و نمونه بارز آن را در روزهای اخیر شاهد بودیم. “
عارف همچنین به مشکلات کشور از جمله بحران برق اشاره کرد و خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای موثر برای حل این مشکلات حرکت به سمت انرژی های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی است که دولت چهاردهم برای تولید آن برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام داد. برق.” از این منابع به تصویب رسید
وی به بحران جدی آب در آینده اشاره کرد و گفت: نخبگان، مدیران، کارشناسان علمی و دانشگاهیان باید در این زمینه چارهاندیشی کنند و دولت را یاری کنند.
معاون اول رئیس جمهور دیدارهای دوجانبه خود با امیر قطر و ولیعهد عربستان را بسیار مثبت و بدیع دانست و بر اهمیت و ضرورت ارتقای روابط سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه تاکید کرد. وی گفت: فضای خوبی برای همکاری با کشورهای منطقه در دولت چهاردهم ایجاد شده است.
وی با اشاره به شرایط کنونی کشور و شباهت آن به برخی از دوران های پس از انقلاب اسلامی، ادامه داد: هنر حکومت این نیست که مشکلات و چالش های اساسی که گریبانگیر حکومت می شود را به افکار عمومی جامعه منتقل کند. . اصل دولت چهاردهم «چیزی نگفتن» و «حل مسائل» است.
عارف با اشاره به 50 درصدی مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در انتخابات گذشته نیمی از جامعه آگاهانه به میدان نرفتند و نخبگان باید برای این 50 درصد راهکار ارائه دهند. چون سرمایه اجتماعی موضوع مهمی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است، بخشی از جامعه که در انتخابات شرکت نکردند باید به عنوان سرمایه اجتماعی حفظ شود.
معاون اول رئیس جمهور در خصوص موضوع قاچاق سوخت در کشور گفت: دولت چهاردهم برای پیشگیری از قاچاق و برخورد با مافیای سوخت جدی است و توجه به این مسائل بسیار مهم است.
وی در خصوص بحث انتخاب در استخدام نیروها تاکید کرد: این کار نباید با سلب خدمات نخبگان و هتک حرمت مدیران انجام شود. متأسفانه این موضوع تاکنون وجود داشته است و این روند باید اصلاح شود.»
عارف همچنین روابط خوب سه قوه را فرصت مناسبی برای همکاری و توسعه و پیشرفت کشور توصیف کرد.
در ابتدای این جلسه رئیس و اعضای هیات مدیره جبهه اصلاحات ایران به تشریح دیدگاه های خود در خصوص کشور از جمله تحولات منطقه ای و ضرورت تعامل سازنده در عرصه روابط بین الملل منطبق با ملی و مردمی پرداختند. منافع ضرورت گفتوگوی مستقیم با مردم، تقویت اجماع نخبگان و تقویت اندیشه محوری دولت.
منبع: خبرگزاری ایسنا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!