سعید خاشقامت در گفت و گو با خبرنگار یستاوی با اعلام این خبر گفت: پیش بینی می شود با توجه به برخی آسیب ها از جمله قطعی برق در اوج گل دهی، متوسط عملکرد پنبه در استان به 2400 کیلوگرم در هکتار برسد و در مجموع 46 هزار تن تولید کنیم. از پنبه پنبه
وی ادامه داد: برداشت پنبه به دلیل شرایط جوی نسبت به مدت مشابه با تاخیر مواجه شد و تاکنون پنج هزار و 950 هکتار از مزارع استان برداشت شده است. یکی از مواردی که باعث تاخیر در برداشت می شود، کمبود نیروی کار و گرانی آن است، چرا که اکثر پنبه کاران صاحبان خرد در استان هستند و بخش زیادی از کشت آن را نمی توان به صورت مکانیکی برداشت کرد.
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان خراسان ادامه داد: برای جذب دستگاه های پنبه پاک کن که در حال حاضر در استان خراسان به دلیل گرانی استفاده نمی شود، اقداماتی انجام شده است. که بخش بزرگی از آن کمی از کل سطح را از بین می برد. به منظور افزایش بهره وری و کیفیت محصول پنبه در سال زراعی جاری برنامه ریزی هایی اجرا شد. ایجاد سایتهای مزرعه نمونه، مقایسه ارقام و تغذیه آزمایشی از برنامههای اجرایی امسال بود.
خوشکات بیان کرد: این اقدام به منظور آگاهی کشاورزان در خصوص لزوم استفاده از بذر اصلاح شده برای کشت مکانیزه و تغذیه ایده آل برای افزایش آگاهی و مبارزه با آفات محصول پنبه در شهرستان های پنبه خیز استان صورت می گیرد.
مطالب مرتبط
کامیون های ایرانی واقع در مرز بازرگان، تردد مجدد خود را آغاز کردند
آتشسوزی لسآنجلس رأیگیری اسکار را به تعویق انداخت
تاریخنگاری حضور تیمهای مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور | شماره ۱۹۱