به گزارش یستا; این هنرمند منظره نگار تاکنون در 30 نمایشگاه گروهی شرکت کرده و در اولین نمایشگاه انفرادی خود 24 اثر از اشعار حافظ را در نستعلیق، قلم ژل، خط و ضربدر با نورپردازی رویایی شهریکی برای دیدگان تیزبین عرضه کرده است. خوشنویسی
الطیرانی از سال 1387 فعالیت حرفه ای خود را در زمینه خوشنویسی زیر نظر استاد علی رضا کودخدایی آغاز کرد و در سال 1392 موفق به اخذ گواهینامه ممتاز از انجمن خوشنویسان گردید.
دنبال تجربه در برگزاری نمایشگاه های دیگر هستم
تکتم ایرانی که در حال حاضر استاد دانشگاه است، علاوه بر شرکت در کارگاه های آموزشی، به عنوان مدرس آزاد خوشنویسی و تدریس در حوزه فرهنگ و هنر در مدارس، مراکز و فرهنگسراهای غیرانتفاعی فعالیت می کند.
او درباره انتخاب آثارش در نمایشگاه «بازتاب» از اشعار حافظ میگوید: خیلی تحقیق کردم تا مطمئن شوم شعرهایی که انتخاب کردم جدید است و هنوز فیلمنامه آن اشعار را ننوشتهاند.
التیرانی تقاضای اساتید، هنرمندان و هنردوستان را برای آثارش بیان می کند و می افزاید: انتظار استقبال مردمی بیشتری از این نمایشگاه داشتم.
وی ادامه داد: اگر آموزه های دقیق و هوشمندانه استاد کدخدایی در انتقال تجربیات ایشان نبود شاید سرنوشت هنری من به گونه ای دیگر رقم می خورد.
شخصیت هنرمند در کار او تأثیر می گذارد
استاد علیرضا کدخدایی با حضور در نمایشگاه «انعکاس» آثار تیکتام ایرانی را یکی از بهترین نمایشگاه های اخیر دانست. اعتقاد بر این است که آثار منتخب علاوه بر کیفیت خط، از نظر فضاهای گرافیکی و انتخاب کادر نیز شایسته تحسین هستند.
کدخدایی معتقد است که برای یک هنرمند خوشنویس، خوشنویسی تنها یک بعد است. در این آثار نمی توان توجه به انتخاب اشعار و زمینه گرافیکی که به اثر معنا می بخشد را نادیده گرفت.
وی برگزاری چنین نمایشگاه هایی را در جامعه ضروری می داند و می گوید: با توجه به مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند، تماشای برخی از آثار در چنین فضایی باعث می شود که آنها از زندگی روزمره رها شوند، حتی برای یک لحظه یا یک ساعت.
موضوع دیگری که کودخدایی بر آن تاکید دارد شخصیت خود هنرمند است که روی آثار تاثیرگذار است. هنرمند را باید با هنرش شناخت. این شخصیت انسان است که به هنر و ارتباطات او شکوفایی می بخشد. عده ای داریم که نویسنده های خوبی هستند. اما شخصیت آنها در پس هنرشان نهفته است. اما این مقوله به شکل دیگری در این نمایشگاه ظاهر شد. وقار و شخصیت صاحب این گالری تأثیر خاصی به هنر او می بخشید.
وی درباره تقاضای این نمایشگاه می گوید: اگر در طول سال نمایشگاه های ضعیفی را ندیده بودم، این نمایشگاه با استقبال بیشتری مواجه می شد. مهمتر از همه اینکه خانم الطیرانی هنوز راه زیادی در پیش دارد. با توجه به قدرت قلم در دانگ گالی و حکاکی، هنوز ابتدای راه است؛ بنابراین می توان به آینده او امیدوار بود.
مطالب مرتبط
آخرین وضعیت بازار سرمایه | رشد ۵۰ هزار واحدی بورس (۱۸ دی ۱۴۰۳)
نگاهی به فیلم «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان | خنده زیر موشک
عمری راضی به حضورش در ملوان