به گزارش یستا دکتر نفیسه حسینی یکتا روز چهارشنبه در همایش ملی “طب ایرانی، طب سوزنی و داروسازی سنتی” به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: 29 دانشکده بهداشت دولتی و 27 دانشکده بهداشت خصوصی هستند و این مراکز دارای متخصص طب ایرانی زبان هستند. که دارای P.H. متخصصان طب ایرانی و پزشکیان عمومی دوره کوتاه مدت طب سنتی را از مرکز ملی مهارت وزارت بهداشت دریافت می کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 9 دانشکده طب ایرانی و طب مکمل و 11 گروه متخصص طب ایرانی در کشور وجود دارد که پزشکیان متخصص طب ایرانی و داروسازان طب سنتی در این دانشکده ها تحصیل می کنند.
516 پزشک متخصص ایرانی در کشور فعال هستند
مدیرکل دفتر طب ایرانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر 516 متخصص پزشکی ایرانی در کشور وجود دارند که یا به عنوان هیئت علمی و یا خدمات پزشکی ارائه می کنند و علاوه بر این افراد 92 نفر هستند. داروسازان سنتی نیز در کشور مشغول به کار هستند.
حسینی یکتا افزود: ایران برای چهارمین سال متوالی پس از چین، هند و آمریکا رتبه چهارم تولید علمی در حوزه طب مکمل و جایگزین را به خود اختصاص داد که نشان دهنده اوج تحقیقات و تحقیقاتی است که در ایران انجام شده است. و 90 درصد این تحقیقات توسط متخصصان پزشکی عمومی و متخصصان طب ایرانی با هم انجام شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 3 خدمت پزشکی در حوزه طب ایرانی، 56 موضوع گیاه درمانی و همچنین ویزیت متخصصان طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار دارند تا پرداخت از جیب بیمار کاهش یافته و بیماران راهنمایی شوند. به مراکز تخصصی طب ایرانی.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ادغام طب سنتی ایرانی و طب رایج در نظام سلامت و استفاده از این دو در کنار هم در راستای ارتقای سلامت جامعه حائز اهمیت است. سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد و این موضوع در وزارت بهداشت هم وجود دارد.
حجامت برای سه چهارم افراد مناسب نیست
همانطور که قائم مقام معاونت درمان و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه گفت: حجامت برای سه چهارم افراد جامعه مناسب نیست و حجامت فقط برای گروهی از افراد قابل انجام است. مزاج گرمتر و گرمتر با غلبه دم.» با رعایت سبک زندگی سالم و تشخیص پزشک می توانند در صورت لزوم حجامت انجام دهند.
دکتر سید مهدی میر غضنفری افزود: مزاج یک واقعیت است و ابن سینا به عنوان یک پزشک در این زمینه گفته است که پدیده را می توان بر اساس «گرما» و «رطوبت» که همان «مزاج» است بررسی کرد. “و “رطوبت”. شخصیت افراد نیز جزئی از خلق و خوی آنهاست و از جمله شاخص های مزاج، ویژگی های روحی و روانی است، یعنی مزاج همان تفاوت های شخصیتی است.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)