فیروز ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار یستا وی در خصوص وضعیت صنایع غذایی در استانداری گفت: حدود 98 درصد اقتصاد استانداری در اختیار بخش خصوصی است و این مشارکت ها وظیفه و مسئولیت ما را دو چندان می کند تا یک سری تعهدات را در قبال هموطنان هر چه بیشتر و بهتر انجام دهیم. و در زمان مناسب
وی افزود: همچنین حدود 700 واحد دارای مجوز در صنایع غذایی در بخش واحدهای کارخانه ای و حدود 1500 تن واحد تولیدی در سایر زمینه ها مشغول به کار هستیم. در عین حال، وزارت صنعت، معدن و تجارت دارای مجوزهای صنعتی و کارخانه ای و همچنین مجوزهای صنفی برای تولید است که متولی مجموعه ای از آنها نیز وزارت جهاد است.
ابراهیمی بیان کرد: در آمار پنج ماهه اول سال از بین سه کالای برتر صادراتی ما، دو مورد آن مربوط به صنایع غذایی است که همیشه عرف جاری بوده است. استان خراسان رضوی نیز از نظر اشتغال، حجم سرمایه گذاری و تعداد واحد در حوزه صنایع غذایی رتبه اول و با همین درصد در صادرات رتبه نخست را به خود اختصاص داد.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولید ما در 12 سال گذشته در کشور دو برابر شده است، اما قطعاً جمعیت ما دو برابر نشده و قدرت خرید ما نیز دو برابر نشده است. بنابراین بهترین راه حل، تمرکز بر صادرات است.
رئیس دارالسلام استان خراسان رضوی تاکید کرد: اگر بتوانیم بحث تعهدات ارزی را از تولید حذف کنیم، بیشترین خدمت را به این بخش کرده ایم.
وی با اشاره به برگزاری دو نمایشگاه همزمان برای صنایع غذایی و چاپ در مشهد تاکید کرد: بی شک تلفیق این دو نمایشگاه می تواند ما را به این باور برساند که بسته بندی شیک و باکیفیت می تواند رمز حضور و ماندگاری ما در این صنعت باشد. محصولات ما بازارهای صادراتی
وی به قسمت دیگر این نمایشگاه اشاره کرد و توضیح داد: بخش دیگر این نمایشگاه مربوط به چاپ و بسته بندی است که لینک نهایی و خروج محصول از کارخانه های ما است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه طی هشت سال گذشته اتفاقات خوبی در صنعت چاپ و بسته بندی در استان افتاده است، گفت: همچنان باید در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد. توجه منطقه
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)