دکتر در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بارها بر همین موضوع تاکید کرد، مثلاً در برنامه گفت و گوی ویژه خبری صداوسیما گفت: «در صحبت هایی که بعد از ضبط داشتم گفتم گزارش برنامه جدیدی نخواهیم نوشت و نخواهیم کرد. سیاستهای جدیدی در کشور برای اجرای آنها ارائه شود، اما سیاستهای کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مشخص است و برنامههای توسعهای وجود دارد: «هر دولتی باید برنامههای موجود را اجرا کند».
مدیکیان به همین دلیل برنامه جدیدی ارائه نکرد، بلکه تاکید کرد که دلیلی برای نوشتن برنامه دیگری وجود ندارد: «طرح ترسیم شده، خط مشی مشخص است و وظیفه مجریان اجرای مسیرهایی است که منجر می شود. ما.» به اهدافمان. در نتیجه برای اجرای نرم افزار موجود نیازی به بازنویسی نرم افزار نیست.
طبیعتا تصور عموم از سخنان ایشان این بود که ایشان می خواهند طرح توسعه را نجیبانه اجرا کنند و البته اجرای آن را ممکن می دیدند. حالا اما انگار حرف های دیگری شنیده می شود.
وی دیروز در صحن علنی شورا گفت: تا جایی که بتوانیم تلاش می کنیم قانون برنامه را اجرا کنیم و حالا می آییم و به شما می گوییم که نمی توانیم.
دولت های قبلی بسیاری از بخش های قانون را اجرا نکردند و در سکوت تصویب کردند. اگرچه به صراحت نگفتند که این طرح مانند پزشکیان بی فایده است، بلکه شعار می دادند که همه چیز را اجرا می کنند، در واقع کار خود را انجام دادند و گاهی با تغییر اولویت ها، بخشی از طرح ها را اجرا نکردند و آنها را کنار گذاشتند.
حالا دکترها در ابتدای دولت ایشان آمدند و گفتند اگر نتوانستیم آن را اجرا کنیم به نمایندگان اطلاع می دهیم. البته این صراحت ستودنی است اما از فردی که در سمت نماینده مجلس بوده و با کوچکترین جزئیات برنامه توسعه آشنا بوده قابل قبول نیست. همان شناختی که الان از برنامه هفتم قبل از ریاست جمهوری داشت و اگر همه آن را قابل اجرا نمی دانست باید یکباره مطرح می کرد و برنامه جایگزین ارائه می کرد. لازم به ذکر است این اصل که کاندیدای ریاست جمهوری برنامه های اولیه و مستند کشور را از آن خود می داند و از ارائه برنامه اجرایی و عملیاتی خود پرهیز می کند، کاملا غیر قابل قبول است.
وی قبل از ریاست جمهوری پنج دوره عضویت شورای اسلامی شهر را برعهده داشت و طبیعتاً به جزئیات برنامه هفتم توسعه، فلسفه قوانین آن، دلایل موافقت نمایندگان با آن و موضوع آن می پرداخت. روند تبدیل آن به قانون. بنابراین اکنون نمی توان آن را غیرقابل اجرا دانست، زیرا خود پزشکیان برای این برنامه معتبر بودند. این از کسی که همیشه فریاد میزد که اسناد اولویت من است و من به همان دلیل برنامهریزی نکردهام، قابل قبول نیست. این پزشک ادامه داد: هرکس مدعی است میتواند بیاید و کمک کند و ما حاضریم اختیار بدهیم و آنچه را که نمیدانیم یا نمیتوانیم اجرا کند.
او پیشتر، همین دو هفته پیش گفته بود: «ما فقط بر اساس افرادی که توانایی اجرای هر بخشی از اسناد اولیه را داشته باشند، منصوب میکنیم». وقتی افرادی بر اساس توانمندی ها منصوب می شوند و اسنادی اجرا می شوند که اهداف آنها مورد مناقشه نباشد، دیگر اختلاف و درگیری مهم نیست. هر که بتواند عالی ترین اسناد دولتی را اجرا کند با ماست و هر که نتواند با ما نیست.
از سوی دیگر نمی توانیم از مجلس نمایندگان بخواهیم کار تقنینی و اجرایی انجام دهد. هر قوه ای وظیفه خودش را دارد و این بدعت خطرناکی که به شما گفتیم نمی توانیم انجام دهیم و اگر می توانید خودتان می توانید انجام دهید، نباید اجازه داده شود! ممکن است یکی بگوید من با بحث و جدل رهبری نمی کنم و یکی با لحن آرام و لحن ملایم بگوید; اما در هر صورت این تفاوتی در نتیجه ندارد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)