اما چند نکته:
یکی: نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در اواسط تیرماه مشخص شد. اکنون در پایان شهریور هستیم. این جلسه باید در همان روزها یا بلافاصله پس از مراسم تطبیق فرمان ریاست جمهوری برگزار می شد. در هر صورت این یک نکته منفی است.
دو: رئیس جمهور باید بداند که جایگاه ریاست با برخی ادارات یا محافل متفاوت است. متأسفانه برخی از اظهارات رئیس جمهور در خور ریاست جمهوری اسلامی ایران نبود و ممکن است برای کشور هزینه بر باشد.
سه: عدم کنترل و ساده اندیشی رئیس جمهور در برخی زمینه ها همچنان مشهود است.
چهار: یکی از خبرنگاران با صحبت های مضحک خود قصد داشت در زمینه حجاب به نوعی به پلیس حمله کند که گویا رئیس جمهور در دام این خبرنگار افتاد! نوع سخنان رئیس جمهور نباید به گونه ای باشد که خواسته یا ناخواسته موجب براندازی نیروی انتظامی و بروز طبیعی رفتارهای لجام گسیخته در صحن جامعه و فرار قانون شکنان شود.
پنج: بر اساس اصل یکصد و بیست و یکم قانون اساسی، رئیس جمهور سوگند «حافظ دین رسمی، نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور» است. بنابراین، او مجاز نیست به طور مستقیم یا غیرمستقیم سخنی را که با شرع و قانون اساسی مغایرت دارد بیان کند. پلیس بر اساس قوانین اسلامی، قانون اساسی و قانون مجازات اسلامی موظف است با افشاگری و فساد اداری به طور کلی برخورد کند.
شش: همچنین برخی از دیدگاههای رئیسجمهور درباره برخی مسائل مذهبی و تاریخی اشتباه و گمراهکننده است.
هفت: بار دیگر مشخص شد که رئیس جمهور دارای نگاهی سطحی و تعریفی کلیشه ای از «وفاق» و «وحدت» است – در قالب مقامات یا مشاوران.
هشت: آنچه از سخنان رئیس جمهور می توان فهمید این است که ایشان برخی از اختلافات در کشور را اختلاف نظر بین دو گروه می دانند که ممکن است هر یک از طرفین آن را بر حق بدانند! نتیجه این است که می توان برخی از عوامل نزاع را نادیده گرفت و آنها را مسئول دانست و باید وحدت حاصل شود.
اما اولامسائل حساس و مهمی که زیر خط قرمزهای یک دولت و حکومت به حساب می آیند با یک موضوع علمی یا یک دعوای حزبی، گروهی و شخصی متفاوت است!
دوماکسانی که امنیت ملی و آبروی جمهوری اسلامی را دستکاری کردند، هزینه های مادی و معنوی را به کشور تحمیل کردند، باعث مرگ و شهادت عده ای و… شدند، مردم عادی نیستند.
سوماگر اینطور است، آمریکا و رژیم صهیونیستی معتقدند که حق با آنهاست و عمل خود را توجیه می کنند! اتفاقا معاویه و خوارج هم خودشان را درست می دانستند!
نه: رئیس جمهور گفت: ما به دنبال صدور انقلاب خود به جایی نیستیم.
این گفته با مبانی انقلاب اسلامی همخوانی ندارد. اساساً انقلاب اسلامی انقلابی است که در مقابل حاکمان جهان ایستادگی کرد. از ملت های مظلوم، آزاد و مظلوم – مسلمان و غیر مسلمان – حمایت می کند. طبیعی است که در دنیای کنونی به موازات تلاش غرب برای نابودی ملت ها، به دنبال انتقال مفاهیم غنی انقلاب اسلامی به اقصی نقاط جهان نیز هستیم. البته مدل صدور انقلاب ما با مدل استعمارگران یکی نیست.
ده: رئیس جمهور درباره آمریکایی ها گفت: ما هستیم که با آنها دشمنی نداریم، ما هستیم که نرفتیم در اطراف آمریکا پایگاه نظامی بسازیم، ما هستیم که آمریکایی ها را تحریم نکردیم. آنها ما را تحریم کردند. ما را تهدید می کنند که چه بکنند چه نکنند ما برادریم، ما برادر آنها هستیم، کاری به این مسائل نداریم.
عجیب است رئیس جمهور ایران اسلامی چگونه این را می گوید؟! رهبر انقلاب به صراحت فرمودند که آمریکا «ظالم بزرگ» و «شیطان بزرگ» است. امام راحیل آمریکا را «شیطان بزرگ» توصیف کرد. آمریکایی ها قبل و بعد از انقلاب جنایات زیادی در حق مردم ایران کردند و نفرت خود را به اشکال مختلف نشان دادند. پس ما با آنها برادریم؟!
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)