مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

اغلب ممنوع‌الکار‌ها کشف حجابی هستند

تبلیغات بنری

به گزارش یستا به نقل از جوان، پس از جشنواره فیلم فجر در سال 1400، جشنواره من تو آغاز شد. تهمت زده شده است، بسیاری از آن هرگز ثابت نشد و آبروی سینمای ما را برده است. اتفاقات این دو سال و نیم در مدیریت فرهنگی کشور در چهل سال گذشته بسیار نادر بود.


محمد خزاعی در آخرین سخنان خود درباره مدیریت سینمای کشور در دولت شهید رئیسی به برخی مسائل از جمله واردات میتو که زمینه ساز دعوا و زندگی و آزادی بود اشاره کرد.


الخزاعی می گوید: 300 نفر ممنوع الفعالیت در سینما نداریم و این خبر را اشتباه اعلام کردند. حتی 30 نفر از سوی دولت ممنوع التصویر در صنعت سینما نیستند. از آقای سعید حجاریان می خواهم که تبرئه نکند. و نگذار بگویم خود آقای حجاریان در آن دوره با هنرمندانی چون بهرام بیضایی، داود رشیدی، سعید راد، جمشید هاشم پور و دیگران چه کرد.



اتفاقاً بحث تحریم را حل کرده ایم


رئیس بنیاد سینمایی که در برنامه هفت فیلم صحبت می کرد، می گوید: وقتی وارد سینما شدم حدود 400 نفر از کار منع شدند. ممنوعیت هیچ ربطی به وزارت ارشاد در هیچ دوره ای از دولت ندارد و یک دستگاه قضایی باید بر اساس آن حکم توقیف هنرمند را صادر کند و این تصمیم شخصی نیست. ما تا جایی که ممکن بود سعی کردیم نیروهای امنیتی وارد فضای سینما نشوند و خودمان هم با هنرمندان وارد گفتگو شدیم. ما خودمان با نزدیک به دو هزار هنرمند برای حل مشکلاتشان در حال مذاکره بوده ایم، اما پرونده برخی از هنرمندان کاملا قفل شده و از دست ما خارج است. در این مورد خود آقای اسماعیلی جلسات زیادی برای حل مشکلات هنرمندان برگزار کرد و با نهادهای مختلف رایزنی کرد.



بیشتر حرام ها محجبه است


به گفته خزاعی، برخی از این 30 نفر ممنوع الکار با هنرمندان زن کشف حجاب مرتبط هستند. برخی از این هنرمندان در خارج از کشور هستند و مدام علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کنند. مثلاً در کشور ما حجاب قانونی است و نمی توانیم قول بدهیم که چهره خوبی برای خود بسازیم. بارها اعلام کرده ایم که اگر برخی از بانوان هنرمند به حجاب پایبند باشند، فضای کار خواهند داشت، اما برخی این را قبول ندارند. ما هم نمی توانیم فیلمی را بدون حجاب روی پرده سینما نشان دهیم. آقای امیر جدیدی ممنوع الکار نیست و به تازگی برای کار جدیدش قرارداد بسته است.


وی اضافه کرد: معمولا دولت های انقلابی و اصولگرا شجاعت بیشتری دارند، چون تکلیفشان برای خودشان روشن است، چون اعتقادی دارند و بر اساس آن تا آخر کار پیش می روند. اکنون معتقدم تا زمانی که سر کار هستم اجازه اکران فیلم بدون حجاب را در اکران سینما نخواهم داد، مگر اینکه قوانین کشور تغییر کند که در این صورت دیگر رئیس دولت نخواهم بود. سازمان سینمایی


خزایی گفت: قبلا در مصاحبه ای اعلام کردم سینمای ایران دست حدود 30 نفر شده است که خود را خدای سینما می دانند. من بلافاصله اعلام کردم که این شرایط را تغییر می دهم، زیرا همه هنرمندان باید شرایط و امتیازات یکسانی داشته باشند. من ثابت می کنم که اکنون این عدالت فرهنگی را ایجاد کرده ام و هیچکس در شوراهای مختلف ذی نفع نیست. برنامه های نوروزی متعلق به شرکت پخش نیست. حالا به جرات می گویم که در سینمای ایران رانتی وجود ندارد.


وی درباره بیانیه هنرمندان مربوط به زمان متروپل گفت: بیانیه ای در حمایت از حادثه ساختمان متروپل صادر شد و برخی از فیلمسازان عبارت «اسلحه خود را زمین بگذارید» متوجه نشدند. برخی از افراد در رسانه ها صبح از خواب بیدار می شوند و به این فکر می کنند که چگونه دولت را نابود کنند. همه دولت ها نقاط قوت و ضعفی دارند و این بستگی به نگاه ما به موضوع دارد.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا