مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

به مسجد بیاید ولی پیشنماز نباشد!

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا، حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:

1- قول حکیمانه ای در بین فقها و علما وجود دارد که از آن به عنوان صیغه فک یاد می کنند.

این کلمه صرف نظر از میزان پایبندی به آن، سخنی حکیمانه است و در بررسی صدق یا نادرستی مسائل آینده نقش تعیین کننده ای دارد.

کلمه این است؛ «نهان بن الدلیل: ما فرزندان عقل و خرد هستیم و به همان سمتی میل می کنیم و حرکت می کنیم که عقل و عقل ما را به طرف مقابل جذب کند.

2- فرض بر این بوده و هست که رئیس جمهور محترم به افراد مرتبط با نظام و انقلاب مناصب اولیه و چرخشی بدهد. زیرا این گونه افراد نه تنها می توانند رفقای دلسوز رئیس جمهور و دولت او باشند، بلکه آسیب های جدی و جبران ناپذیری به دولت، نظام و منافع ملی وارد کنند. این واقعیت تلخ را نمی توان و نباید از چشم پزشکیان پنهان کرد، اما متاسفانه و بر خلاف آنچه انتظار می رفت، شاهد حضور تعدادی افراد نالایق و کلاهبردار در برخی از مسئولیت های حساس و اساسی هستیم.

نگاهی به اتفاقات 45 سال گذشته حاکی از آن است که در بسیاری از موارد، افراد زاویه دار توسط دشمنان بیرونی یا عوامل داخلی شکار می شوند و ضمن داشتن میز داخلی، خواسته های دشمن را دنبال می کنند.

3- این اقدام خطرناک به بهانه «وفاق ملی» انجام می شود! به عبارت دیگر افراد مفسد و شرور تحت عنوان وحدت ملی که پدیده ای ستودنی و به معنای طرد و نفی نیروهای متعهد و انقلابی است به کار گرفته می شوند.

در کجای دنیا و در هر فرهنگ سیاسی و اجتماعی، واگذاری مسئولیت های حساس و تعیین کننده به افرادی که گوشه ای با رژیم حاکم دارند، «وفاق ملی» است! اسمش هست؟!

مفهوم و تعریف وحدت ملی که در همه فرهنگ ها شناخته شده است، کمک گرفتن از همه نیروهای وفادار به رژیم بدون توجه به سلیقه های مختلف سیاسی آنهاست.

یعنی وفاداری و پایبندی به مبانی و اصول نظام خمیرمایه و اساس وحدت ملی است و بدیهی است که واگذاری مسئولیت به افرادی که با مبانی نظام زاویه دارند را نمی توان «وحدت ملی» دانست. ” با هر تعریفی!

4- نگاهی ـ هرچند گذرا ـ به سابقه و عملکرد برخی از صیادانی که در مناصب کلیدی بودند و مقایسه نظرات و مواضع آنان با رئیس جمهور محترم به خوبی نشان می دهد که جایگاه و عملکرد آنان خلأهایی دارد که با مناصب و مناصب قابل پرکردن نیست. عملکرد پزشک؛ سوال اینجاست که این افراد را چه کسی معرفی کرده است؟! آیا فلان وزیر یا معاون رئیس جمهور درباره گزینه های ذکر شده با پزشکیان مشورت کرده است؟!

به نظر می رسد با توجه به مواضع آقای رئیس جمهور پاسخ منفی است. مثلاً آیا پزشکیان می‌دانند که «رئیس امور اطلاعاتی دولت» سابقه دستگیری توسط دستگاه‌های امنیتی و محکومیت به ۵ سال زندان را دارد؟

خودش در کلیپی می گوید: در انتخابات (مجلس) از نظر مالی اشباع شدم. من با نمایندگان موافقت کردم که بعد از ورود به مجلس نمایندگان مجازی آنها در دست ما باشد. من یک تیم دارم و باید به آنها پول بدهم. «من از همه پول گرفتم!» و…

5- این احتمال بعید نیست که برخی از مسئولین محترم با تسامح در انتخاب صاحبان گوشه ها به دنبال جذب آنها بوده باشند! در این صورت باید گفت؛ شکی نیست که با رعایت قوانین قانونی می توان از برخی اشتباهات چشم پوشی کرد و همه مجرمان در حدی نیستند که برای همیشه از جامعه طرد شوند و در هیچ سمتی به کار نخواهند رفت. اما واگذاری مناصب و مسئولیت های کلیدی به آنها اقدام خطرناکی است و آشکارا با منافع ملی و سلامت نظام در تضاد است.

6- در ضرب المثل اختلاف نظر وجود ندارد و اگرچه ضرب المثل با ضرب المثل یکی نیست، اما به درک بهتر موضوع کمک می کند. ایشان هم گفتند و حکیمانه هم است «روی کفش دزد نماز نمی خوانند»!

مانع از ورود کسی که کفش نمازگزاران را می‌دزد، در صورت توبه و توبه، از ورود به مسجد جایز نیست. برایش جایز است که به مسجد بیاید و نماز بخواند، اما هرگز نماز نخواند!

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا