اصولاً آنها اولین بستنی ساده خود را بدون اینکه حتی اسم آن را بدانند خوردند. شواهد دیگری وجود دارد که می گوید اولین بستنی ساده توسط سرآشپزهای امپراتوری روم در سال 62 قبل از میلاد اختراع شد.
البته داستان هایی در مورد اختراع بستنی در چین و ایتالیا نیز وجود دارد و این داستان ها هر چه که باشند، واقعیت این است که بستنی یکی از محبوب ترین دسرها در هر گوشه از جهان است.
همین کافی است تا طرز تهیه بستنی ساده وانیلی که یکی از محبوب ترین انواع بستنی است را با شما در میان بگذاریم. پس اگر این روزها وقت رفتن به کافه ها و بستنی فروشی ها را ندارید، به خودتان لطف کنید و این بستنی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی ساده
شش تخم مرغ
یک سوم فنجان شکر
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
خامه قنادی 250 گرم
طرز تهیه بستنی ساده وانیلی
مرحله اول
قبل از هر کاری خامه قنادی را از فریزر خارج کرده و به دمای محیط برسانید تا قوام بستنی به دست آید و یخ بزند. حالا یک کاسه شیشه ای عمیق آماده کنید. سفیده ها را جدا کرده و به کاسه شیشه ای اضافه کنید. سپس با همزن برقی شروع به هم زدن می کنیم.
مرحله دوم
در حین هم زدن سفیده ها، شکر را به آرامی به کاسه اضافه کنید. حواستان باشد هنگام اضافه کردن شکر هم زدن متوقف نشود. زیرا این کار باعث رقیق شدن سفیده تخم مرغ و خراب شدن بستنی معمولی می شود. حدود پنج دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید.
مرحله سوم
سفیده های زده شده را در یخچال قرار دهید. پس از آن، در یک کاسه شیشه ای عمیق جداگانه، خامه ای را که از قبل به قوام بستنی رسیده است، با همزن برقی هم بزنید تا خط مخلوط کن روی خامه بماند و از بین نرود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه خامه به حالت ذکر شده رسید، وانیل را به آن اضافه کنید و بستنی ساده را با لیسک مخلوط کنید تا وانیل خوب مخلوط شود.
مرحله پنجم
بعد از مخلوط کردن خامه و وانیل، سفیده های زده شده را از یخچال خارج کرده و با لیسک به خامه اضافه کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله دیگر نمی توانید از همزن برقی استفاده کنید. زیرا باعث از بین رفتن خامه و سفیده تخم مرغ می شود.
بنابراین، مایع بستنی ساده را با استفاده از لیسک به مدت پنج دقیقه هم بزنید. در این مرحله در صورت تمایل می توانید بادام یا پسته تفت داده شده را به بستنی وانیلی ساده اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا مخلوط را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از انجام این کار حتما روی بستنی را بپوشانید تا بوی نامطبوع فریزر را جذب نکند. بعد از این مدت می توانید از بستنی استفاده کنید و روی آن را با سس شکلات یا مرباهایی مانند مربای توت فرنگی، مربای کدو تنبل، مربای لیمو، مربای تمشک تزئین کنید.
۷ نکته برای تهیه بستنی ساده وانیلی
در این طرز تهیه بستنی فقط از وانیل و کمی پودر کاکائو مخلوط با آب جوش برای طعم دادن استفاده می کنید. اگر از میوه های مختلف در آن استفاده کنید، بستنی نمی چسبد.
ظرفی که در آن سفیده تخم مرغ درست می کنید نباید چرب یا خیس باشد. طرف باید کاملاً عاری از یک قطره زرده تخم مرغ باشد. بهتر است قبل از استفاده آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. این کار باعث می شود سفیده تخم مرغ بهتر شکل بگیرد.
در حین هم زدن سفیده ها، دقت کنید که همزن برقی را در یک جهت و با سرعت زیاد در حالی که مدام هم می زنید، تنظیم کنید.
اگر شکر را یکباره یا زیاد به سفیده اضافه کنید، سفیده آبکی می شود و سفیده تخم مرغ تشکیل نمی شود.
دقت کنید که کرم حاوی ذرات یخ نباشد. اگر در حین هم زدن متوجه ذرات یخ شدید خامه را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا ذرات یخ حل شود سپس دوباره شروع به هم زدن کنید.
تا حد امکان از شکر وانیلی استفاده نکنید. زیرا طعم و بوی وانیل را کاهش می دهد.
ماندگاری این بستنی ساده در یخچال حداکثر یک ماه می باشد.
فواید بستنی کم نیست! بنابراین تصادفی نیست که این دسر تا این حد محبوب است. اگر خودتان بستنی خانگی و سالم تهیه می کنید، به راحتی می توانید آن را به یک میان وعده همیشگی برای فرزندتان تبدیل کنید.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد