مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

مدیران سابق سامسونگ به جاسوسی صنعتی متهم و دستگیر شدند

تبلیغات بنری



دو مدیر سابق سامسونگ به اتهام سرقت اطلاعات محرمانه این شرکت و استفاده از آن برای ساخت کارخانه تولید تراشه در چین دستگیر شدند.. ارزش اطلاعات دزدیده شده تقریباً 2.3 است یک میلیارد دلار تخمین زده می شود.

به گزارش تکنوک، پلیس کره جنوبی دو مدیر سابق سامسونگ را به اتهام افشای اطلاعات محرمانه به ارزش 2.3 میلیارد دلار و همکاری با چین برای راه اندازی یک کارخانه تولید تراشه دستگیر کرده است. یکی از متهمان اصلی، چوی 66 ساله، به همراه برخی از مقامات چینی، سرمایه گذاری مشترکی را برای تولید چیپس در چین تاسیس و مدیریت کردند. شخص دیگری به نام یو نیز در این طرح نقش دارد و سعی کرده مهندسان کره ای را برای کار در این شرکت جذب کند.

تامچاردور می نویسد که دستگیری چوی پس از افشای اطلاعات محرمانه سامسونگ درباره فناوری تولید تراشه های حافظه DRAM 20 نانومتری و استفاده از آن در کارخانه خود در چنگدو، چین رخ داد. سامسونگ به عنوان یکی از غول های صنعت حافظه، همکاری نزدیکی با شرکت هایی مانند انویدیا دارد.

با دستگیری مدیرعامل این شرکت، مسئولان امیدوارند فعالیت این کارخانه متوقف شود. با این حال، تحقیقات هنوز ادامه دارد تا مشخص شود آیا این تنها یک مورد جاسوسی صنعتی است یا بخشی از یک شبکه گسترده تر.

مدیران سابق سامسونگ دستگیر شدند

سرقت اسرار تجاری توسط کارمندان شرکت های فناوری کره ای از جمله سامسونگ به یک مشکل رایج تبدیل شده است. این اولین بار نیست که این اتفاق می افتد. ماه گذشته، یکی از کارمندان سابق SK Hynix در یکی از فرودگاه های کره جنوبی دستگیر شد. او متهم به سرقت 3000 صفحه از اطلاعات محرمانه در مورد ساخت لیتوگرافی تراشه های حافظه بود.

این اطلاعات حساس می تواند به شرکت های رقیب مانند هواوی کمک کند تا به سرعت فناوری تولید تراشه حافظه را به دست آورند و از رقبای بازار جلوتر بمانند. اگرچه متهم تمام اتهامات علیه خود را رد کرد، اما این حادثه نگرانی هایی را در مورد امنیت اطلاعات در صنعت نیمه هادی ایجاد کرد.

واکنش چین به این اتهامات

تایوان بارها چین را به سرقت گسترده مالکیت معنوی و استخدام غیرقانونی مهندسان نیمه هادی متهم کرده است. با بهره گیری از این اقدامات، پکن در تلاش است تا به سرعت به فناوری پیشرفته تولید تراشه دست یابد.

با وجود سکوت پکن در برابر این اتهامات، چین به شدت به توسعه فناوری نیمه هادی در سطح محلی نیاز دارد. این کشور تقریباً تمام تجهیزات حیاتی برای تولید تراشه های پیشرفته را از کشورهای غربی وارد می کند.

تحریم‌های آمریکا و محدودیت‌های صادراتی غرب ضربه سختی به تلاش‌های چین برای دستیابی به خودکفایی در فناوری نیمه‌رسانا وارد کرده و آرزوهای بلندمدت فناوری این کشور را در معرض خطر قرار داده است.

با وجود مشکلات موجود، چین همچنان مصمم به توسعه صنعت تراشه داخلی خود است. این کشور به منابع غنی از عناصر کمیاب خاکی مورد نیاز برای تولید تراشه های پیشرفته دسترسی دارد که یک مزیت رقابتی مهم است.

رقابت شدیدی بین ایالات متحده و چین در زمینه فناوری نیمه هادی وجود دارد. با این حال، برخی معتقدند دولت چین ممکن است از توسعه صنعت تراشه داخلی به عنوان ابزاری برای کاهش وابستگی به فناوری خارجی و افزایش نفوذ خود در بازار جهانی استفاده کند. در این رقابت شدید بین قدرت های جهانی می توان از همه ابزارها استفاده کرد و منافع ملی بر اصول رقابت آزاد غلبه می کند.

تبلیغات بنری

parseek به نقل از یستا