رهبر انقلاب فرمودند: شهید محمود کافی را از کودکی می شناختم. پدر این شهید از اصحاب و کارمندان ثابت مسجد امام حسن – که در آن نماز می خواندم و خطبه می خواندم – بود و او نیز دست این کودک را گرفت و با خود آورد و می دانستم که فقط دارد. یک پسر گاهی اوقات کلمات تند می گفت که هیچ کس در حالی که خفه می شد.
این کودک در این محیط پرشور و پرهیجان خانواده بزرگ شد و تغذیه فکری او از دوران نوجوانی محتویات مسجد امام حسن بود. از نوارها و آثار آن مسجد [میشد فهمید ]این چه نوع محتوایی بود؟ در چنین فضای فکری، این جوان بزرگ شد و یکی از عناصر نادری بود که او را در تلاش برای خودسازی یافت. هم خودسازی معنوی و اخلاقی و تقوا و هم خودسازی رزمی.
دستش در یکی از عملیات های اخیر مجروح شده بود. دیدم دستش ورم کرده است.
من به افرادی که دستشون زخمی شده حساسیت دارم فوری میپرسم دستت درد میکنه؟ از او پرسیدم دستت درد می کند، گفت نه. بعداً فهمیدم که برادران مشهدی که آنجا بودند میگفتند دستش خیلی درد میکند و همه درد را پنهان میکند و نمیگوید – صلاح است تا حد ممکن درد را پنهان کند و نگوید. در مورد آن به دیگران – او چنین نگرش خودسازی داشت.
از نظر مدیریت یگان خود در تیپ ویژه شهدا فرمانده بسیار خوبی بود. این تیپ یگان خوبی بود و یکی از یگان های موثر ما محسوب می شود.
او خود در عملیات های مختلف شرکت کرد و از جانبازان میدان جنگ شد. از نظر سیستم مدیریت واحد، مدیریت قوی، دوستی و رفاقت با ارکان اداره و از لحاظ معنوی، اخلاقی، ادبی، تحصیلی، علاقه مندی و ذکر یک فرد جوان ولی ممتاز.
این هم ویژگی زمانه ماست که چهره های شاخص همیشه پیر نیستند، آدم می بیند که جوان ها و بچه ها چهره های شاخصی می شوند. راهبه های شب و راهبه های روز غالباً در میان همان بچه ها، در میان همین جوانان هستند. 66/05/27
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد