بر اساس گزارش های جدید، به نظر می رسد تلگرام از پیوستن به طرح های بین المللی با هدف شناسایی و حذف محتوای آنلاین مرتبط با کودک آزاری خودداری کرده است. به گزارش بی بی سی، این پیام رسان به مرکز ملی کودکان گم شده و مورد بهره برداری (NCMEC) یا بنیاد دیده بان اینترنت (IWF) وابسته نیست. این دو سازمان در یافتن، گزارش و حذف محتوای مربوط به کودک آزاری فعال هستند.
بر اساس گزارش بی بی سی، تلگرام برخلاف اکثر شبکه های اجتماعی دیگر در طرح های NCMEC که بیش از ۱۶۰۰ شرکت اینترنتی با آن همکاری می کنند، ثبت نشده است. شرکت های مستقر در ایالات متحده از نظر قانونی ملزم به ثبت نام در چنین طرح هایی هستند، اگرچه 16٪ از شرکت ها در ایالات متحده مستقر نیستند.
این گزارش در حالی منتشر می شود که فرانسه چند روز پیش پاول دورف، موسس اپلیکیشن تلگرام را دستگیر کرد و به نظر می رسد با اتهاماتی چون مشارکت در قاچاق مواد مخدر، محتوای جنسی کودکان و کلاهبرداری مواجه است.
تلگرام نتوانست به برنامه های حمایت از کودکان بپیوندد
به گزارش بیبیسی، به نظر میرسد NCMEC بارها از تلگرام خواسته است تا برای مقابله با محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) به آن بپیوندد، اما برنامه پیامرسان این درخواستها را نادیده گرفته است. به نظر می رسد تلگرام نیز از همکاری با IWF خودداری می کند.
سخنگوی IWF همچنین گفت که علیرغم تلاشها برای تعامل فعال با تلگرام در سال ۲۰۲۳، این اپلیکیشن عضو IWF نیست و از هیچ یک از خدمات این سازمان برای مسدود کردن، جلوگیری و غیرفعال کردن اشتراکگذاری تصاویر نامناسب برای کودکان استفاده نمیکند.
نکته دیگر این است که تلگرام هیچ گزارش شفافی ندارد. شبکه های اجتماعی مانند متا، اسنپ چت و تیک تاک معمولاً هر شش ماه یک بار لیستی از تمام محتوای حذف شده بر اساس درخواست پلیس منتشر می کنند. اما تلگرام مانند سایر شبکه های اجتماعی وب سایتی ندارد که بتوان گزارش مطالب حذف شده را در آن مشاهده کرد و تنها یک کانال در این زمینه دارد که ظاهرا پاسخگو نیست.
parseek به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)