تخم مرغ
این یک نمونه پروتئین کامل است و همیشه بهترین انتخاب برای خانواده ها است. اما پروتئین در غذاهای دیگر وجود دارد که اغلب نادیده گرفته می شود.
پنیر
هر فنجان یا تقریباً 100 گرم از این پنیرهای تخمیر شده یا به عبارتی یک فنجان از آنها حاوی 28 گرم پروتئین است.
بادام
علاوه بر پروتئین، سرشار از کالری و مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین E، فلاونوئیدها، چربیهای تک غیراشباع، کلسیم و منیزیم است. بادام را می توان به تنهایی خورد یا در سالاد، محصولات پخته شده، گرانولا یا بلغور جو دوسر خرد کرد.
ماست یونانی
در مقایسه با ماست معمولی غلیظ تر است. طعم خاصی هم داره اما تفاوت ها به همین جا ختم نمی شود. ماست یونانی پروتئین بیشتری دارد، کربوهیدرات کمتری دارد و اغلب حاوی پروبیوتیک هایی است که از سلامت روده حمایت می کنند.
عدس
این یک نوع حبوبات غنی از پروتئین، فیبر، آهن، فولات، پتاسیم و منگنز است. آنها حاوی نوعی فیتوکمیکال به نام پلی فنول هستند که اثرات آنتی اکسیدانی روی بدن دارند. آنها همچنین حاوی پری بیوتیک هایی هستند که فلور روده را تغذیه می کنند و به جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک می کنند.
کینوا
گیاهی است که برای دانه های خوراکی آن پرورش می یابد. دانه ای نیست و شبیه خانواده اسفناج است. این گیاه در آمریکای جنوبی می روید و روش پخت دانه های آن مشابه روش پخت برنج است. کینوا یک غلات کامل است که به دلیل محتوای پروتئین بالا شناخته شده است و یک نمونه نادر از یک غذای گیاهی کامل است که حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است.
تخمه کدو تنبل
تخم کدو را می توان به عنوان یک میان وعده ترد خورد یا روی سالاد، سوپ یا بسیاری از غذاهای دیگر پاشید. از نظر تغذیه، این دانه های کوچک حاوی دوز سالم منیزیم، روی، فسفر، مس و البته پروتئین هستند. آنها همچنین حاوی اسید آمینه خاصی به نام تریپتوفان هستند که می تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
بادام زمینی
بادام زمینی در واقع آجیل نیست. با این حال، آنها یک حبوبات هستند که اغلب از نظر کیفیت نسبت به بادام و گردو در نظر گرفته می شوند، اما سرشار از مواد مغذی از جمله چربی های سالم، فیبر و پروتئین، و همچنین بیوتین، نیاسین، فولات، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها هستند.
لوبیا سیاه
مانند سایر حبوبات، لوبیا سیاه سرشار از پروتئین و فیبر است، اما همچنین منبعی از مواد مغذی گیاهی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. همچنین سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر و فولات است. لوبیا سیاه به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده، به آرامی جذب بدن می شود که به جلوگیری از افزایش سطح قند خون کمک می کند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!