بر این اساس، غذاهای سیاه که سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر و مواد مغذی ضروری هستند، به دلیل مزایای بالقوه کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله به پنج غذای سیاه اشاره می کنیم که می توانند به کاهش وزن اضافی شما کمک کنند.
لوبیا سیاه
لوبیا سیاه یک منبع غذایی غنی است که حاوی سطوح بالایی از پروتئین و فیبر با حداقل چربی است. این پروتئین به ساخت و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند که به نوبه خود متابولیسم را افزایش می دهد و به سوزاندن کالری کمک می کند. فیبر موجود در لوبیا سیاه به شما احساس سیری می دهد، کالری کلی را کاهش می دهد و از پرخوری جلوگیری می کند. علاوه بر این، کربوهیدرات های دیر هضم موجود در لوبیا سیاه به حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند. می توانید لوبیا سیاه را به سالاد، سوپ و خورش اضافه کنید یا از آنها به عنوان پایه ای برای همبرگرهای گیاهی و تاکو استفاده کنید.
برنج سیاه
برنج سیاه که اغلب به عنوان «برنج ممنوع» شناخته میشود، مملو از آنتیاکسیدانها، بهویژه آنتوسیانینها است که به آن رنگ متمایز میدهد. این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند که یکی از موانع اصلی کاهش وزن است. برنج سیاه همچنین سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و سیری را افزایش می دهد. بر خلاف برنج سفید، برنج سیاه دارای شاخص گلیسمی پایینی است که به تنظیم سطح قند خون کمک می کند و خطر افزایش انسولین را کاهش می دهد که می تواند منجر به ذخیره چربی شود. از برنج سیاه به عنوان جایگزین برنج سفید یا قهوه ای در غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.
توت سیاه
شاه توت میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که می تواند مکملی عالی برای رژیم کاهش وزن باشد. این میوه سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. آنتی اکسیدان های موجود در توت سیاه، به ویژه ویتامین C و آنتوسیانین ها، به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می کنند. شیرینی طبیعی شاهتوت میتواند هوسهای شکر را بدون افزودن کالری برطرف کند و آنها را به جایگزینی سالم برای میانوعدههای شیرین تبدیل کند.
دانههای چیا
دانه های چیا، اگرچه اندازه کوچکی دارند، اما به طرز باورنکردنی سرشار از مواد مغذی هستند. آنها منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3، فیبر و پروتئین هستند که همگی برای کاهش وزن مفید هستند. وقتی دانههای چیا در آب خیس میشوند، منبسط میشوند و یک قوام ژل مانند ایجاد میکنند که به سیری و هیدراته ماندن شما کمک میکند. محتوای فیبر به هضم غذا کمک می کند و گرسنگی را مهار می کند، در حالی که پروتئین به ساخت توده عضلانی و افزایش متابولیسم کمک می کند. دانه های چیا را می توان به اسموتی ها، ماست و بلغور جو دوسر اضافه کرد یا برای تهیه پودینگ چیا استفاده کرد.
عدس سیاه
عدس سیاه، همچنین به عنوان عدس سفید شناخته می شود، یک جواهر تغذیه ای مملو از پروتئین، فیبر و مواد معدنی ضروری است. این نوع عدس حاوی کالری کمی است اما بسیار سیرکننده است و به همین دلیل به یک غذای ایده آل برای کاهش وزن تبدیل شده است. محتوای بالای فیبر موجود در عدس سیاه به هضم کمک می کند و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد، در حالی که پروتئین موجود در این عدس از رشد ماهیچه ها و متابولیسم حمایت می کند. عدس سیاه همچنین دارای طعم غنی و خاکی است که طعم انواع غذاها را افزایش می دهد. این عدس ها را می توانید در سوپ، سالاد و خورش میل کنید یا به عنوان پیش غذا یا به عنوان پایه دسرهای گیاهی سرو کنید.
irna به نقل از یستا
مطالب مرتبط
معاون دادستان خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاقها ناشی از بی حجابی و بی بند و باری است
عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد
جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳)