حسین عطای سلامی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار یستا وی با اشاره به کاشت پاییزه و اهمیت استفاده از کود دی آمونیوم فسفات در محصولات کشاورزی، باغات، سبزیجات، صیفی جات و حتی گلخانه ها و نیز محبوبیت ویژه این کود در بین کشاورزان ایرانی، گفت: بر اساس ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی در مردادماه سال جاری، شرکت خدمات حمایتی مجبور به کشاورزی شد تا ضمن انجام اقدامات لازم، کود دی آمونیوم فسفات (DAP) را از منابع داخلی و خارجی تامین کند.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی افزود: این شرکت با وجود تحریم های سخت خوشبختانه توانست 200 هزار تن کود دی آمونیوم فسفات را از مبادی داخلی و همچنین وارداتی و از ابتدای آبان ماه برای مصارف کشاورزی تامین کند. محصولات مختلف در اختیار کشاورزان و اپراتورهای جابجایی در سراسر کشور.
عطایی سلامی در خصوص میزان تخصیص این کود به استان خراسان رضوی گفت: در مرحله اول مقدار 3500 تن کود دی آمونیوم فسفات بین کشاورزان خراسان رضوی توزیع شد که از ابتدای آبان ماه توزیع می شود. در الگوی کشاورزی از طریق شبکه بزرگی از نمایندگان.
وی افزود: کشاورزان و بهره برداران برای دریافت کودهای مورد نیاز خود باید با مراجعه به مراکز خدمات کشاورزی الجهاد شهرستان حواله الکترونیکی خود را دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان ردوی خاطرنشان کرد: تمامی کشاورزان بخش کشاورزی استان که اطلاعات آنها در سامانه تقسیم بندی ثبت شده است می توانند از سهم کود یارانه ای استانداری بهره مند شوند.
عطایی سلامی در پایان بر اهمیت استفاده از این کود تاکید کرد و گفت: کود دی آمونیوم فسفات حاوی 18 درصد نیتروژن و 46 درصد فسفات است و حلالیت و جذب بسیار خوبی توسط گیاهان کشاورزی (گندم، جو، کلزا) و گیاهان باغی (پسته) دارد. . و زعفران) سبزیجات، صیفی جات و گلخانه هایی که حتی می توان از آنها برای مصرف سراک استفاده کرد.
وی در پایان از وجود کودهای مورد نیاز کشاورزان ابراز خرسندی کرد و گفت: امیدواریم به برکت بارندگی، بارندگی و کوددهی مناسب، محصولات پاییزه پر رونق و پربار باشد.
مطالب مرتبط
تمدید تأیید سوابق تحصیلی تا ۲۶ دی ۱۴۰۳
قطعه پایانی بزرگراه زابل-زاهدان توسط پزشکیان افتتاح شد
ظریف: حادثه آتش سوزی کالیفرنیا یادآور ویرانی ها در غزه است