مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است

تبلیغات بنری

به گزارش یستا; عبدالکریم حسین زاده روز دوشنبه (23 آبان 1403) در همایش ملی بنیاد مسکن گفت: به دوستانم در مجلس گفتم که با رفتن به دولت، از راس حوزه الزامات به سمت بالا حرکت می کنم. میدان حوزه مسئولیت پذیری

وی افزود: زمانی که مسئولیت عمران و آبادانی روستایی و محرومیت زدایی را پذیرفتم، با وجود اینکه دغدغه ها و باورهایی نسبت به این کار داشتم و معتقد بودم باید بتوانیم در کنار جمع بزرگی از مسئولان این حوزه باشم، افتخار کردم. انجام دهید. این مسائل را با هم حل کنید و فصل کنید

حسین زاده با بیان اینکه آمارها حاکی از آن است که جمعیت روستاها و شهرها از سال 55 روند معکوس را طی کرده است، گفت: در گذشته 70 درصد جمعیت در روستاها و 30 درصد در شهرها بوده است که اکنون این درصد برعکس شده است و ما با یک مهاجرت دسته جمعی روبرو هستیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز از 69 هزار روستای کشور تنها 38 هزار روستا ساکن هستند و 31 هزار روستا خالی از سکنه شده است.

حسین زاده ادامه داد: با وجود اجرای پروژه ها و زیرساخت های هادی از جمله آب، برق، گاز، تلفن و تمامی فعالیت های عمرانی، این سوال پیش می آید که چرا نتوانستیم پایداری جمعیت روستایی را در روستاها حفظ کنیم؟

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اینکه چرا با وجود همه فعالیت هایی که انجام شد این هدف محقق نشد موضوع بسیار اساسی است که باید به آن توجه شود.

حسین زاده بیان کرد: اساس کار این است که همه دستگاه ها، دستگاه ها، ساختارها و سازمان هایی که در توسعه روستایی مشارکت خواهند داشت را تشخیص دهیم. باید بررسی کنیم که برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان چه اقداماتی را نباید انجام می دادیم و چه اقداماتی را باید موثرتر انجام می دادیم.

وی افزود: یک سری عوامل از جمله کمبود فرصت های شغلی، کیفیت پایین زندگی، تغییرات اجتماعی، کمبود درآمد و تغییرات اقلیمی روستاهای ما را با چالش های جدی مواجه کرده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در کشور تاکید کرد: بزرگترین مانعی که در حال حاضر کشور با آن مواجه است و منجر به صفر شدن بهره وری می شود، موازی کاری های فشرده ای است که به ویژه در حوزه توسعه روستایی وجود دارد.

حسین زاده با بیان اینکه فقدان مدیریت یکپارچه روستایی در چند دهه گذشته بیشترین آسیب را به روند توسعه روستایی ما وارد کرده است، خاطرنشان کرد: معتقدم به جای دخالت در امور اجرایی و محدود کردن قدرت دستگاه ها باید سیاستی همه جانبه و هماهنگ در نظر گرفت. تاسیس شد. ایجاد می شوند. هدف من این است که هر نهادی وظایف خود را به درستی انجام دهد و ما به عنوان یک نهاد بین بخشی نظارت بر وظایف و هزینه ها داشته باشیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اضافه کرد: باید فضای سنگین بوروکراسی سنگین را کاهش دهیم و با سیاست های مناسب روند توسعه روستایی را هدایت کنیم تا بتوان اقدامات موثرتری انجام داد و مشکلاتی از جمله تاخیر در بازپرداخت تسهیلات بانکی یا زیرساخت ها در آماده سازی حل شد.

منبع: یستا

تبلیغات بنری