وی افزود: برای تامین برق شهر تهران در ساعات پیک به 300 تا 350 مگاوات انرژی مازاد نیاز است و تامین این میزان انرژی در ساعات محدود با احداث نیروگاه توجیه فنی و اقتصادی ندارد و می باشد. غیر قابل قبول برای مدیریت صحیح بارها و توزیع فرآیند ضروری است، مصرف برق باید در ساعات اوج مصرف تنظیم و اصلاح شود.
نظریان با قدردانی از همکاری ارزنده شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف برق، در ادامه صحبت های خود درباره کمپین انرژی گفت: امسال علاوه بر پاداش ریالی در قبوض برق، جوایز زیادی از جمله خودرو و لوازم خانگی نیز برای مشترکین در نظر گرفته شده است. می تواند مصرف برق آنها را کاهش دهد. در صورت کاهش مصرف حداقل 15 درصد اهدا خواهد شد
وی از مشترکان تهرانی درخواست کرد: با توجه به افزایش قابل توجه دمای هوا، باید در مدیریت مصرف برق حداکثر همکاری را داشته باشند و از استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات اوج مصرف خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق پایتخت با بیان اینکه بیش از 15 درصد از برق مصرفی پایتخت متعلق به بخش اداری است، از کاهش 120 مگاواتی برق ادارات با اعمال برنامه های مدیریت بار خبر داد با افزایش همکاری مشترکین بخش اداری، به تدریج تا مردادماه شاهد دستیابی به 180 مگاوات در این حوزه خواهیم بود.
نظیریان خاطرنشان کرد: تمامی ادارات تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند و میزان مصرف برق آنها لحظه به لحظه رصد می شود.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)