وی تصریح کرد: داروهای ضد سرفه از جمله شربت به دو دسته ضد سرفه و موکولیتیک تقسیم می شوند. داروهای ضد سرفه بر مرکز سرفه در قشر مغز و گیرنده های سرفه تأثیر می گذارد و سرفه را کاهش می دهد. اما یک موکولیتیک مخاط گلو را نازک می کند و تولید بلغم را تحریک می کند. برخی از داروهای این گروه نیز التهاب ظاهری لوله ها و سیستم تنفسی را تسکین می دهند.
توجه به این نکته ضروری است که ترکیب داروهای ضد سرفه با داروهای موکولیتیک اشتباه است و درمان را دشوار می کند زیرا در این صورت خلط مایع می شود اما کودک به دلیل انسداد سرفه قادر به سرفه کردن و دفع آن نخواهد بود. رفلکس. در نتیجه، مخاط در برونش ها که بخشی از سیستم تنفسی هستند شروع به تجمع می کند. علاوه بر این، داروهای موکولیتیک نباید به کودکان زیر شش سال داده شود، زیرا به دلیل ساختار گوش، بینی، گلو و مجاری تنفسی، هنگامی که مخاط مایع می شود، ممکن است کودک در ترشحات خود خفه شود.
به گفته پزشک، در بین والدین این عقیده وجود دارد که سرفه خشک ابتدا باید به سرفه مرطوب تبدیل شود و سپس خلط آن برطرف شود. اما این روش درمانی همیشه قابل توجیه نیست. به ویژه برای کودکان و نوجوانان بالای 12 سال. آنها بیشتر به سرفه خشک مبتلا می شوند که عمدتاً به دلیل عفونت های ویروسی یا ریفلاکس معده به مری است. در این صورت بهتر است در همان ابتدا بلافاصله از سرفه جلوگیری شود و به حالت مرطوب منتقل نشود. متخصص گفت که این در واقع مکملی برای درمان است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!