2- کاروان ایران با کسب 12 مدال رنگی شامل 3 طلا، 6 نقره و 3 برنز در رده بیست و یکم جهان قرار گرفت. این در حالی است که در این دوره از بازی های المپیک در مجموع 206 کاروان ورزشی حضور داشتند که 91 کاروان مدال آور شدند. ناگفته نماند که ایران نسبت به دوره قبل 6 پله صعود کرد. ایران در المپیک 2024 پاریس بالاتر از کشورهایی مانند سوئیس، بلژیک، دانمارک، ترکیه، پرتغال، آرژانتین، عربستان سعودی و قطر قرار گرفت. تعرض ایران به کشورهایی مانند سوئیس، بلژیک، دانمارک، ترکیه و … با سکوت شدید غرب مواجه شد. این شبح که از «نفرت شدید از خود» رنج می برد، موضوع را کاملاً سانسور کرد. دلیلش هم روشن است، او دیگر نمی تواند مدال های این کشورها را با کنایه بر سر مردم ایران بزند. سال هاست که گرایش غرب به خود تمسخر با مقایسه کشورهایی مانند سوئیس با ایران گسترش یافته و اعتماد به نفس و خودباوری مردم کشورمان را نشانه رفته است.
این مقیاس «آرمان شهر» سوئیس را در ذهن طیف وسیعی از مردم کشور ما ترسیم کرده است. در همان زمان و تنها در یک نمونه، طبق گزارش های رسمی منتشر شده در اروپا، سوئیس در صدر فهرست «فساد مالی» در جهان قرار گرفت. به عنوان مثال، بانک های سوئیسی به منظور ایجاد حاشیه امن، اطلاعات مشتریانی را که در قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان، پولشویی، شکنجه، فساد و سایر جرایم دست داشته اند، مخفی می کنند. فراموش نکنیم که سوئیس سابقه افتضاح اخلاقی از جمله خشونت علیه زنان دارد.
3- کاروان ورزشی ایران در المپیک پاریس 12 مدال کسب کرد. نکته قابل توجه در اینجا این است که مدال های ورزشکاران عزیز کشورمان معادل مجموع مدال های 6 کشور است. قطر، الجزایر، مصر، تونس، مراکش و اردن در المپیک پاریس 13 مدال تقریبا برابر با تعداد ورزشکاران ایرانی کسب کردند. جمعیت این شش کشور مصر (111 میلیون نفر)، الجزایر (45 میلیون نفر)، مراکش (38 میلیون نفر)، تونس (12 میلیون نفر)، اردن (11 میلیون نفر) و قطر (3 میلیون نفر) است. جمعا 220 نفر میلیون نفر بر این اساس ایران با 85 میلیون نفر جمعیت در بازی های المپیک پاریس مدال آور شد.
4- در المپیک 2024 پاریس 115 کشور حتی یک مدال کسب نکردند. از جمله این کشورها می توان به پادشاهی عربستان سعودی و امارات متحده عربی اشاره کرد. در سالهای گذشته، تندروهای خواهان اصلاحات و جنبش غرب – بهویژه جنبش غربها – با تحقیر مردم ایران مدعی شدهاند که راه پیشرفت در عرصههای مختلف از جمله ورزش، اجرای الگوی سیاستی مشابه است. به مدل توسعه عربستان سعودی. حالا این گستره زبانی در نیام به کار می رفت و هرگز به ذهنشان خطور نمی کرد که کشوری که می خواستند از آن الگوبرداری کنند، حتی یک مدال کسب نکرده و با وجود سرمایه گذاری هنگفت و هنگفت، دست خالی به المپیک بازگشته اند.
فرض کنید ایران بدون مدال از المپیک برگشت و عربستان و امارات هر کدام با 12 مدال جزو 21 کشور برتر المپیک بودند، جریان غرب و تندروهای مدعی اصلاحات چه می کنند؟! مگر اینکه از تمسخر و تمسخر ساخته شده باشند; چه افتضاحی که مردم ایران حواله پول نکردند. چه کفری است که در راه حکومت فداکاری نمی کند؟
5- مدال های رنگارنگی که ایران در المپیک پاریس کسب کرد مربوط به کشتی و تکواندو است.
روسای فدراسیون های کشتی و تکواندو و همچنین مربیان اصلی این دو رشته دارای دو ویژگی خاص هستند که یکی جوان بودن و دیگری ایرانی بودن و هیچ کدام از این دو فدراسیون حضور نداشتند. این مسابقات با مربی خارجی
حالا فرض کنید مربیان تیم های کشتی و تکواندو خارجی بودند. در این شرایط جریان غرب و تندروهای اصلاح طلب گلوی خود را پاره می کنند و فریاد می زنند که نشسته اند و این موفقیت و پیروزی را مدیون مربیان خارجی هستیم و بدون کمک آنها باید به سر جای خود باز می گشتیم. خانه هایی با دست خالی و تحقیر شده این طیف همچنین بر لزوم اعمال این الگوی موفقیت در حوزه های دیگر از جمله در حوزه حکمرانی استدلال می کردند، به عنوان مثال، باید یک مدیر ارشد از خارج وارد شود و امور اساسی کشور با هدایت خارجی انجام شود. مدیران و غیره
اما اکنون پس از آن که تعداد اندکی از جوانان مشتاق، متخصص و متعهد ایرانی به این موفقیت بزرگ و افتخارآمیز دست یافتند، حتی یک صدایی از جریانات غربی و افراطی خواهان اصلاحات بلند نشد. از تمجید و تشکر خشک و خالی بپرهیزید.
6- یکی از ابعاد حضور ایران در المپیک پاریس، درخشش بانوان ورزشکار کشورمان است. مدال نقره ناهید کیانی و مدال برنز مبینا نعمت زاده باعث خوشحالی مردم ایران شد. اما از سوی دیگر، موفقیت دختران پرشور ایرانی که پرچم جمهوری اسلامی ایران را در مسابقات المپیک به اهتزاز درآوردند، خشم و خشم جریان اپوزیسیون خارج از کشور و جریان غرب را در داخل کشور برانگیخت.
ناهید کیانی اولین بانوی ایرانی است که با لباس اسلامی وارد فینال المپیک شد و مدال نقره را از آن خود کرد. اما جنبش MAND و جنبش غرب طاقت دیدن چنین موفقیت بزرگی را نداشتند. ناهید کیانی در این مسابقات کیمیا علیزاده ورزشکار ایرانی که تابعیت بلغارستان شده بود را شکست داده بود و جریان ضدغربی و ضدغربی از این اتفاق بسیار متشنج و ناامید شده بود.
نهضت معاند و نهضت غرب در مقابل درخشش ناهید کیانی در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران، دو راه داشتند: یکی سانسور این موفقیت بزرگ و دیگری تحریف این موفقیت بزرگ. خب اصلا سانسور برای این طیف نبود، چون این اثر به قول «تابلو» جلوی چشم عموم و افکار عمومی بود و «ذوقی» بود. بنابراین، جنبش معاد و جنبش غرب در اقدامی مشترک به پروژه «تحریف» پرداختند. چگونه؟! این دو گروه ضمن تجلیل از ناهید کیانی از کیمیا علیزاده ورزشکاری که به میهن و مردم پشت کرده و زیر پرچم کشوری بیگانه به میدان رفته بود، تجلیل کردند.
حقیقت این است که این دو گروه در پوشش تکریم ورزشکاران ایرانی، «وطن پرستی» را تطهیر کردند. این در حالی است که ناهید کیانی و کیمیا علیزاده را نمی توان در یک ترازو قرار داد.
نایک در روزهای اخیر متنی را برای کیمیا علیزاده نوشته بود تا در تیزر تبلیغاتی آن را بخواند. متن مورد بحث این بود: “من کشورم را از دست دادم. من همه چیز را از دست دادم جز انگیزه خود برای پیروزی.” یکی از فعالان رسانه ای این متن را توصیف کرد و نوشت: «این همان پیامی است که سال هاست به جوانان ایرانی القا شده است وطن و هویت خود را رها کنید و با هر شعار و برندی به پیروزی فردیت بچسبید. برای هر رسانه ای، در هر شرایطی، تنها چیزی که اهمیت دارد، «پیروزی فردی شما» است و او را «سرباز قراردادی» می کنند و امیدوارم کیمیا علیزاده متوجه این موضوع شود حقه ای که مرتکب شد…»
بله کیمیا علیزاده خائن است و همه چیز را از دست داده است. سوال اینجاست: چه کسی این شکست بزرگ را به کیمیا علیزاده تحمیل کرد، او را هل داد و زمین گیرش کرد؟! پاسخ روشن است. روند سرسخت خارج از کشور و گرایش غربی در داخل کشور. حقیقت این است که این دو گروه پوست موز را زیر پای این ورزشکار سابق ایرانی انداختند و او را گمراه کردند. البته این به معنای بی گناهی این فرد نیست. کیمیا علیزاده ابزار جریان غرب ستیز شد و علیرغم توصیه هواداران راه نادرست و مضر را انتخاب کرد.
7- در جریان المپیک پاریس، رهبر مخالفان دوباره ورشکسته شد. مثلاً ربع پهلوی خود را شاداب و بی سواد میدانست و مدعی میشد «ناهد و کیمیا هر دو برنده هستند و جمهوری اسلامی بازنده». این در حالی است که ناهید کیانی زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران خوش درخشید و کیمیا علیزاده نیز با پرچم جمهوری اسلامی ایران مدال المپیک را کسب کرد و در مسیر پیشرفت قرار گرفت.
ثالثاً ربیع پهلوی برای حمایت از زنان پیشقدم شد، در حالی که در دوران رژیم پهلوی زنان در هیچ زمینه ای از جمله مسابقات ورزشی جایی نداشتند. زمانی که رژیم پهلوی بر سر کار بود، رسانه ها نوشتند: «چرا حتی یک زن ورزشکار به المپیک نرفت؟» آیا زنان و دختران ایرانی از نظر بدنی کمتر از دختران و زنان کشورهای دیگر هستند؟
لازم به ذکر است که بر اساس مشاهدات میدانی هموطنانمان در پاریس، جریان ورشکسته اپوزیسیون در جریان مسابقات بانوان ورزشکار ایران با خرید بلیت سالن مسابقات به صورت انبوه درصدد ایجاد مشکل برای بانوان ورزشکار ایرانی بود. کشور ما از نظر روحی و روانی مانع از موفقیت آنها در مسابقات می شود. بهترین نتیجه جنبش ضدانقلاب شکست ورزشکاران زن ایرانی بود. اما این ورزشکاران پرشور ایرانی در زمین رقبای خود را شکست دادند و ضربه فنی به رقبا وارد کردند.
8- سی و سومین دوره بازی های المپیک در پاریس به پایان رسید. جمهوری اسلامی ایران، ورزشکاران شجاع کشورمان و مردم عزیز ایران در این رویداد مهم پیروز بودند و جریان غرب و طیف ورشکسته اپوزیسیون بازنده قطعی این رویداد مهم بودند.
9- درخشش ورزشکاران جمهوری اسلامی ایران در المپیک پاریس و صعود 6 پله ای کشورمان نسبت به دوره قبل مرهون سکوی صحیح ورزشی در دولت شهید رئیسی است.
این مدال های درخشان یادگاری گرانبها برای شهید آیت الله رئیسی است. امیدواریم رئیس جمهور محترم با تداوم رویکرد شهید رئیسی به ورزش و سایر عرصه ها در آینده موفقیت های روزافزونی داشته باشد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
«غانیزان»، دومین عرضهاولیه این هفته | دوشنبه (۲۴ دی ۱۴۰۳)، ۲ عرضه اولیه داریم + جزئیات
صفحه نخست روزنامههای کشور – شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳
سعید مهری استقلالیها را محکوم کرد