
به گزارش یستا بخشعلی بیاتی کلزو در خصوص اقدامات انجام شده در بازارها به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا افزود: با توجه به اینکه طرح نظارت بر شب یلدا از 24 آذرماه از سوی سازمان حمایت از مصرف کننده و محصول ابلاغ شد، این طرح به تمامی سیمات ارسال شد. و در شهرستان اعلام کردیم که باید با مشارکت دستگاه های نظارتی مانند اتاق اصناف، اتحادیه ها، جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: در مشهد با روسای اتحادیه ها از جمله اتحادیه های شیرینی، خشکبار، خشکبار، میوه فروشان و … جلسات ویژه ای برگزار کردیم.
بتی کلیزو با بیان اینکه بازرسان امروز هم در بازارهای شهر فعال هستند، گفت: طبق آداب و رسوم ما ایرانیان چون شلیجی را شبانه برای عروس می خرند، آن را از برخی دستگاه های مرتبط مانند بازدید از سازندگان و مرتبط خریداری می کنند. لباس، کیف و کفش مردانه و زنانه.
وی با بیان اینکه از زمان ولادت حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) و روز مادر، طرح بازرسی تا هفته آینده ادامه دارد، گفت:
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز از انجام گشت های مشترک در مرکز استان و شهرستان ها خبر داد و گفت: اکثر مواردی که در طول مدت رسیدگی می شود. دوره ممنوعیت و بازرسی مربوط به قیمت و کیفیت اجناس است.
وی افزود: وزن جعبه ممکن است از کیلویی 60 تا 70 هزار تومان بیشتر نباشد اما بسته به نوع شیرینی 120 تا 130 و حتی بیش از 200 هزار تومان است. بنابراین اگر بیع خالص نباشد به ضرر مصرف کننده است.
البیاتی گلیزو با تاکید بر اینکه وزن بسته بندی باید نسبت به وزن شیرینی کاهش یابد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه از سال گذشته در استان این موضوع به صورت ویژه پیگیری شده و تقریبا در 90 درصد این موضوع رعایت شده است. واحدها
وی بیان کرد: معمولاً چهار تا پنج نوع شیرینی رایج مانند شیرینی زبان، سولی و محمدیه در دسته اول محصولاتی قرار می گیرند که توسط رئیس کمیته نظارت طبقه بندی می شوند، در حالی که مابقی شیرینی ها جزء محصولات هستند. گروه سوم کالایی که توسط خود اتحادیه بر اساس تحلیل هزینه و قیمت تعیین می شود.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه در اکثر بخش ها از جمله آجیل، خشکبار، فرش، شیرینی و … تخلفاتی داریم و گزارش هایی نیز تهیه شده است. برای بررسی به ادارات تعزیرات حکومتی فرستاده شد. وی افزود: در مرکز فرمانداری مشهد تنها 10 تیم بازرسی در منطقه سمت فعال هستند و هر شهرستان دارای تیم های نظارتی است.
وی با اعلام اینکه سازمان حمایت از مصرف کنندگان بر یارانه ها در بخش های مختلف نظارت دارد، گفت: خوشبختانه در سطح میدانی مشکلی با فراوانی میوه نداریم.
بیت گلیزو ادامه داد: از سال گذشته رویه خاصی را در سطح استانداری اجرا کردیم که مربوط به درصد سود فروش میوه بود بر اساس ضوابط اعلام شده از سوی سازمان حمایت که درصد سود میوه هنگام فروش است. در خرده فروشی.” سطح 15 تا 30 درصد اعلام شده است و ما در کمیته نظارت با انجام کار کارشناسی برخی از اقلام مانند هندوانه، طالبی، موز و آناناس که خیلی زود فسادپذیر نیستند حداقل 15 دلار در نظر گرفته می شوند. درصد و برای برخی میوه ها مانند گیلاس، شلیل و سایر میوه ها 30 درصد. ما آن را به نفع مصرف کننده گرفته ایم.
وی بیان کرد: حداقل حقوق مصرف کننده یا متقاضی کالا درج قیمت و صدور فاکتور است و خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداریم.
ردوی معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان افزود: اگرچه در گذشته بیشترین تخلفات در حوزه فهرست بها بوده است، اما در حال حاضر گران فروشی بیشترین تخلف را به خود اختصاص داده است.
از شهروندان خواسته شد هرگونه تخلف در زمینه اقتصادی، خرید شب یلدا و … را به سامانه 124 اداره کل صنعت، معدن و تجارت و یا سامانه 135 در سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
مطالب مرتبط
تحریمهای جدید وزارت خزانهداری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
شیخ نعیم قاسم: دشمن نمیتواند ما را از معادله خارج کند
پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روز عرضه یا تقاضا؟