مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

کاهش حداقل ۵۰ درصدی مصرف برق کولرها با فناوری فضاپیماها

تبلیغات بنری



محققان می گویند سیستمی به نام Helix Micra را می توان در سیستم های تهویه تجاری موجود نصب کرد و مصرف برق آنها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

به گزارش ایسنا. از آنجایی که در سال‌های اخیر اغلب با گرمای بی‌سابقه‌ای در نتیجه تغییرات اقلیمی مواجه هستیم، این امر به‌طور پیش‌بینی‌شده منجر به افزایش استفاده از مبردها و سیستم‌های تهویه مطبوع شده است که البته منجر به مصرف بیشتر انرژی می‌شود.

حال، اگر این انرژی از منابع تجدیدپذیر تامین نشود، به این معنی است که گازهای گلخانه‌ای بیشتری منتشر می‌شود و چرخه معیوب فعلی را تداوم می‌بخشد.

اگرچه چیلرها و واحدهای تهویه مطبوع امروزی کارآمدتر از همیشه هستند و مصرف انرژی آنها بسیار بهبود یافته است، اما همچنان مصرف زیادی دارند و بار سنگینی را بر دوش شبکه برق وارد می‌کنند. از سوی دیگر، به روز رسانی و جایگزینی آنها با مدل های جدیدتر و کارآمدتر می تواند گران باشد، به خصوص برای سیستم های تجاری بزرگ.

هلیکس زمین اکنون به دنبال حل این مشکل با استفاده مجدد از فناوری است که در ابتدا برای فیلترهای هوا در فضاپیما توسعه یافته بود و توسط مدیر عامل فعلی شرکت، راوند رشید، در حین کار در ناسا توسعه داده شد.

حداقل 50 درصد کاهش مصرف برق برای دستگاه های تهویه مطبوع فضاپیماها

فناوری مورد بحث Helix Micra نام دارد و یک سیستم فیلتراسیون متشکل از فیلترهای مخصوص و ماده خشک کن مایع است. رشید ادعا می‌کند که سیستم هلیکس میکرا شش تا هشت برابر کارآمدتر از سایر سیستم‌های رطوبت‌زدایی تجاری موجود است، بسیار کوچک‌تر از سیستم‌های فعلی است و فیلترهای آن با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی به شکل ساده‌تری تولید می‌شوند که می‌تواند با استفاده از مواد بازیافتی انجام شود. .

آنچه مهمتر است واقعیت آن است این سیستم را می توان به سیستم های تجاری موجود اضافه کرد و مصرف انرژی آنها را تا 50 درصد یا بیشتر کاهش داد.

این سیستم این کار را با حذف رطوبت از هوا انجام می دهد که یک مرحله ضروری در فرآیند خنک کننده است و این کار را بسیار کارآمدتر از فناوری های فعلی انجام می دهد.

فیلترهای Helix Micra بدون قطعات متحرک طراحی شده اند تا قطرات آب به اندازه میکرومتر را که برای مقابله با آتش روی فضاپیما اسپری می شوند، جذب کنند.

این توانایی همچنین باعث می شود که این فناوری برای رطوبت زدایی هوای عرضه شده به یک واحد تهویه مطبوع پشت بام، که به گفته سازنده، معمولاً تا 80 درصد انرژی مصرفی سیستم های تهویه مطبوع در محیط های مرطوب را تشکیل می دهد، مناسب باشد.

این بدان معنی است که واحدهای تهویه مطبوع موجود نیازی به تعویض ندارند و یک تکنسین می تواند یک واحد هلیکس میکرا را ظرف چند ساعت نصب کند.

به علاوه سایز این یونیت لوازم جانبی یک دهم سایز کولر گازی است که اتصال آن را آسان می کند و گفته می شود نگهداری و نگهداری آن راحت تر از خود کولر گازی است.

هلیکس زمین کمک های مالی و بودجه زیادی از منابعی از جمله ناسا دریافت کرده است و اخیراً به عنوان فینالیست مسابقه جایزه شهری 2024 اعلام شده است.

از آنجایی که این واحدها باید به صورت سفارشی برای سیستم های مختلف طراحی شوند، جزئیات قیمت مشخصی در دسترس نیست، اما وب سایت سازنده می گوید که صرفه جویی در نصب هر واحد ظرف سه سال به خودی خود پرداخت می شود و هر واحد 15 تا 20 سال خواهد داشت. طول عمر

این شرکت ابتدا بر بازار تگزاس تمرکز خواهد کرد و سپس به بازارهای گسترده تر در ایالات متحده و سپس بازارهای جهانی گسترش خواهد یافت.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

parseek به نقل از یستا