به این ترتیب حتی اگر رئیس جمهور منتخب به عنوان یک فرد متدین و شیعه تمایلی به حضور در این روزهای مهم و خاص نداشته باشد، باید به عنوان یک سیاستمدار با لایه ها و بافت های مختلف قدرت اجتماعی در ایران ارتباط و تعامل داشته باشد. بنابراین اقدام رئیس جمهور منتخب در این چند روز بدون توجه به بعد مذهبی ماجرا که در نوع خود مهم است، رفتاری منطقی و طبیعی تلقی می شود و اقدامی ضروری در چارچوب تحلیل سیاسی است. .
از سوی دیگر، شاهد خشم، خشم و اعتراض ضدانقلابی نسبت به این گونه رفتارهای رئیس جمهور منتخب هستیم. در مورد دلیل این موضوع باید گفت که این طیف با هر رفتاری که با دین شما در تضاد باشد مشکل دارد. ضدانقلاب در 3 سال گذشته تمام هم و غم خود را صرف تغییر جای حلال و حرام و احکام شرعی کرده است. مثلاً سعی می کردند حجاب را رایج و عادی جلوه دهند و از طرفی حیا و عفت را نادر جلوه دهند.
این گروه با هر اقدامی که رنگ مذهبی داشته باشد مخالف و محکوم می کنند. حتی ضدانقلاب بیرونی نیز به برپایی برخی شعائر و برنامه های مذهبی واکنش نشان می دهد و آنها را رد نمی کند. آنها این مخالفت را در رسانه های خود منعکس می کنند و حتی مسائل و برنامه های مذهبی را به سخره می گیرند.
این در حالی است که مخالفت با انقلاب اسلامی و مظاهر آن اعم از دشمنان انقلاب، خرابکاران فراری و میهن پرستان ضدانقلاب، متاثر از مخالفت آنها با خود دین، دین و همه نمادهای دینی و مخالفت آنهاست. به انقلاب اساساً به دلیل ماهیت ضد دینی آنهاست.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)