مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

کارخانه دخانیات تهران فضای سبز می‌شود

تبلیغات بنری

به گزارش سایت جهان نیوز ، در دویست و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارشی از گشت و گذار در محله سلامت 11 توسط ناصر امانی; وی به عنوان عضو کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران معرفی شد.
امانی با بیان اینکه جمعیت این محله 20 هزار نفر است، گفت: مردم این موضوع را مطرح می کردند که به جای محله دخانیات، آن را محله سلامت بنامند، اما کارخانه دخانیات همچنان بار مردم را بر دوش می کشید و باعث آزار اهالی می شد. .

وی با بیان اینکه قدمت اولین کارخانه دخانیات به سال 1316 برمی گردد، تصریح کرد: پس از گذشت چند دهه در بین هزاران نفر از اهالی خودنمایی می کند. به پیشنهاد اعضای شورای قبلی و تصویب شورا نام این محله به حیاط تغییر یافت و مردم این اقدام را مقدمه ای برای انتقال این کارخانه می دانستند اما بوی تند تنباکو در این محل به مشام می رسید. محله

یکی از اعضای کمیته برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه 30 درصد مساحت این منطقه فرسوده است و منطقه سوم بیش از 50 درصد فرسوده است، تصریح کرد: مردم در مرکز تهران که دچار مشکل هستند، این انتظار را دارند از کمبود فضاهای سبز و امکانات ورزشی برای فرد، باید جنگلی به عنوان پارک منطقه ای در محله ایجاد شود.

امانی با بیان اینکه این منطقه دارای پیمانکار با منطقه 15 است، خاطرنشان کرد: اگرچه اداره خدمات شهری منطقه از عملکرد پیمانکار رضایت دارد، اما اهالی از موش ها و به نتیجه نرسیدن طرح های فعلی برای کنترل این حیوانات و جریان فاضلاب گلایه دارند. . آنها در آب خوشحال نیستند.

عضوکمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه پیاده روهای خیابان های اصلی علیرغم تامین اعتبار برای آنها آماده نشده است، گفت: زمینی در محله خرمشهر به عنوان پارکینگ مورد استفاده قرار گرفت.

مهدی شمران; رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید ملک کارخانه دخانیات خریداری شود، گفت: باید شرایطی فراهم شود تا این زمین بزرگ در این منطقه به پارک تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه تیرها و دکل های برق تنها مشکل این محله نیست، بیان کرد: تیرهای برق در وسط بزرگراه الصدر وجود داشت و با انجام این اقدام باید تیرهای برق برداشته می شد و شهرداری در آن زمان نیز اقدام به رفع آن کرده بود. کانال های زیرزمینی عمیق و پروژه ای بسیار ارزشمند برای اجرا و اجرای کابل های ولتاژ بالاتر از زیرزمین.

سید محمد موسوی؛ شهردار منطقه 11 نیز در این جلسه گفت: سه جلسه با مدیرعامل شرکت دخانیات داشتم و موانع را بررسی کردیم. به گفته مدیرعامل آن شرکت، دو مانع برای واگذاری شرکت وجود دارد که عبارتند از وضعیت مالی و نقدینگی و عدم استقبال نیروی انسانی شرکت از 1600 نفر از کارکنان و نارضایتی آنها از روند واگذاری که عبارتند از: دو مشکل اساسی در این زمینه

موسوی با بیان اینکه مقاومت کارکنان در برابر جابجایی موضوعی است که مدیران را از دوش گرفتن بار آن باز می دارد، بیان کرد: زمینه برای احداث کارخانه جدید در هشتگرد فراهم شده و مشکلی وجود ندارد. در نهایت مقرر شد تا 6 ماه آینده این کارخانه جابجا شود و پس از آن سرانه فضای سبز و ورزشی افزایش یابد.

وی با اعلام اینکه تیرهای روشنایی برق یکی از نتایج عدم حضور مدیریت شهری است، گفت: این موضوع در جلساتی با قوه قضائیه پیگیری شد و تاکنون 50 تیر برق از 350 تیر برق جابجا شده و تیرهای برق نیز جابجا شده است. به مکان دیگری منتقل شده اند.» شرکت برق قول داده است که قطب های باقی مانده را نیز جابجا کند.»

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا