وی تاکید کرد که این مشکل ریشه بسیاری از مسائل سایبری در حوزه ارزهای دیجیتال است.
رئیس پلیس مناطق قبیله ای فدرال (FATA) در پایتخت همچنین به شهروندان هشدار داد که یکی از ترفندهای اصلی کلاهبرداران استفاده از کلمات کلیدی مانند “سود تضمینی ماهانه و روزانه به دلار” است. این کلاهبرداران با ترویج چنین وعدههایی، مردم را به سمت سرمایهگذاری جعلی در ارزهای دیجیتال سوق میدهند.
سرهنگ گودرزی همچنین بیان کرد: مجرمان حرفه ای معمولا در کانال های تلگرامی مرتبط با ارزهای رمزنگاری شده در کمین شهروندان می نشینند و به آنها قول معرفی و مشاوره سرمایه گذاری می دهند.
رئیس پلیس مناطق عشایری تهران بزرگ از نهادهای قانونگذار خواست تا با رفع خلأهای قانونی و صدور دستورالعمل های جامع در حوزه ارزهای رمزنگاری شده از تضییع حقوق عمومی و مصادره اموال شهروندان جلوگیری کنند. وی هشدار داد: در شرایط فعلی ریسک سرمایه گذاری در این حوزه بسیار زیاد است و تاکنون هیچ یک از صرافی های ارزهای دیجیتال مجوز رسمی از موسسات قانونی دریافت نکرده اند.
سرهنگ گودرزی با اشاره به کلاهبرداری های رایج در حوزه ارزهای دیجیتال گفت: مجرمان سایبری اغلب از روش هایی مانند ایجاد کیف پول دیجیتال توسط دیگران و ارائه رمز عبور به دیگران برای دسترسی به دارایی های دیجیتال قربانیان استفاده می کنند. تبلیغ توکن های جعلی و بی ارزش روش دیگری برای کلاهبرداران است تا با ایجاد نوسانات مصنوعی قیمت (پمپ و دامپ) مردم را به سرمایه گذاری در این توکن ها تشویق کنند. وعده های وسوسه انگیزی مانند پرداخت سود دلاری و سرمایه گذاری ماهانه، روزانه و آنلاین نیز از روش های رایج کلاهبرداری در این زمینه است.
با تطمیع پول از مردم به بهانه تجارت و استخراج، مجرمان پس از دریافت پول به هیچ وجه پاسخگو نخواهند بود. این هشدارها نیاز به افزایش آگاهی عمومی و اتخاذ تدابیر لازم برای حفاظت از دارایی های دیجیتال شهروندان را نشان می دهد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ دی ۱۴۰۳) | افت دلار به کانال ۸۰ هزار تومان
مزایای خرید از داروخانه آنلاین داروشهر: چرا آنلاین خرید کنیم؟
گلبانگ محراب تا بانگ مضراب | یادی از مرحوم جواد بدیعزاده، موسیقیدان و آهنگساز خوشنام ایرانی