دکتر زهرا شیخی در گفتگو با یستاوی به مناسبت روز پژوهش با بیان اینکه پیشرفت نهایی علمی و اجرایی هیچ کشوری بدون پرداختن به موضوع پژوهش با موفقیت بزرگ همراه نخواهد بود، گفت: در واقع پژوهش موتور محرکه پیشرفت و توسعه است. از هر کشور ملت؛ اگر پژوهش نباشد، دانش بشری افزایش نمی یابد و دچار رکود می شود.
وی با بیان اینکه بدون انجام پژوهش، امور آموزشی از پویایی و نشاط لازم برخوردار نبود، تصریح کرد: هر آنچه از پیشرفت علم در دوره های مختلف تاریخ می دانیم حاصل تلاش و پشتکار افرادی است که اهل تحقیق هستند. رویکرد سنجیده و کاربردی به کار و ذهن پرسشگر آنها همواره کاتالیزور فعالیت های پژوهشی آنها بوده است.
یکی از اعضای انجمن بین المللی لنفوم آمریکا گفت: در دنیای امروز دانش یکی از محورها و شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه است و معیار سطح دانش میزان تولید و کاربرد اطلاعات است. و گسترش دانش منوط به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی معتبر است.
شیخی ادامه داد: پژوهش وسیله ای برای یافتن بهترین راه حل های ممکن برای حل مشکلات در عرصه های مختلف زندگی و وسیله ای برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق های جدید برای نسل های آینده در ابعاد مختلف است.
وی با بیان اینکه تحولات امروزی در زندگی بشر اهمیت روزافزون علم و پژوهش را نشان داده است، اظهار داشت: به ویژه در کشورهای صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در ایجاد فناوری و تسریع در توسعه، بیشترین توجه آنها معطوف است. صرف تقویت و تقویت بخش تحقیقات. بنابراین می توان گفت که بین پیشرفت بخش تحقیقات و شتاب توسعه در هر کشور رابطه مستقیمی وجود دارد.
یکی از اعضای هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور گفت: نقش پژوهش در پیشرفت همه جانبه و پایدار به قدری برجسته و غیرقابل انکار است که بی شک می توان آن را موتور محرکه در همه عرصه ها اعم از پزشکی، فرهنگی، اقتصادی و علمی دانست. سیاست و جامعه. با این حال، علیرغم درک اهمیت مقوله تحقیق، این حوزه با مشکلات ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.
مطالب مرتبط
هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ
همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالشهای یک اتفاق دندانی
پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳)