مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

پشت پرده اظهارات اخیر پالیزدار چه بود؟

تبلیغات بنری

به گزارش یستا اخیراً مصاحبه ای با فردی به نام عباس بالیضدار در رسانه ها منتشر شده است که با توجه به موفقیت های قبلی و اظهارات جنجالی او در دهه 80، باز هم رسانه ها را تحت تاثیر قرار داد.

نام عباس بلیزدار اولین بار در سال 2007 ظاهر شد. وی در سخنانی که در دانشگاه همدان ایراد کرد، اتهامات متعددی را به برخی از مسئولان کشور در زمینه فساد وارد کرد و حتی برخی نهادهای مهم را در بحث فساد تا سقوط هواپیمای حامل شهید رحمان دادمان الوزیر دانست. وزارت راه و ترابری وابسته به دولت اصلاح آن را عمدی دانسته و سقوط هواپیمای شهید احمد را نیز عمدی دانسته است.

بالیضدار در آن سخنرانی نام حدود 44 نفر را ذکر و آنها را به فساد متهم کرد اما هیچ سندی برای اثبات سخنان خود ارائه نکرد. گذشته از اتهامات وی، همزمان برخی رسانه ها در مورد پروژه بالیزدار تردیدهایی را مطرح کردند. پروژه ای که شاید ربطی به انتخابات 88 نداشته باشد.

از جمله موضوعاتی که بالیضدار در آن زمان مطرح کرد، فساد خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی بود، اما جالب اینجاست که وی یک روز قبل از انتخابات 1387 در نامه ای به مرحوم هاشمی مدعی شد که مطالبی که در مورد فساد مطرح کرده است. شایعات بی اساس خانواده او از نزدیکان محمود احمدی نژاد رئیس جمهور وقت بود.

در همان زمان سخنگوی دولت وقت و برخی از نزدیکان رئیس جمهور سابق از انتساب بالیضدار به خود و ستاد احمدی نژاد خودداری کردند و برخی رسانه ها اظهارات بالیضدار در دانشگاه همدان و دانش و فعالیت وی در مجمع تشخیص مصلحت نظام را مورد توجه قرار دادند. هاشمی رفسنجانی. این پروژه ای بود که در ماه های منتهی به انتخابات 88 مورد استفاده قرار می گرفت.

هاشمی رفسنجانی در نامه معروف خود در سال 1367 به رهبر معظم انقلاب به اظهارات بالیضدار اشاره می کند و از عبارت «گسترش لجن باند بالیزدار» می گوید، اما بالیضدار در دفتر مرحوم هاشمی رفسنجانی در شورای تشخیص کار می کند. بعد از اتمام جمله اش!

پس از گذشت نزدیک به دو دهه از ماجرای عباس بالیضدار در دانشگاه همدان و افشاگری هایی که هیچ مدرکی برای آن ارائه نشد و محکوم شد، وی بار دیگر در گفت و گوی تفصیلی با یکی از رسانه های اصلاح طلب اتهامات جدیدی را علیه برخی از مسئولان فقید مطرح کرد. ثابت شد که با توجه به تفکر گسترده در شبکه های اجتماعی و مشغله مردم به افرادی که علیه آنها اظهار نظر شده است، انتظار می رود که مدعی العموم به عنوان مدعی العموم وارد این پرونده شود.

حضور مشکوک یک فرد مدعی مبارزه با فساد و نام بردن از افراد مورد اعتماد در رهبری و نیز اظهارات مشکوک در مورد رهبری آینده نظام، حکایت از احتمال انجام مجدد پروژه رسانه ای با این فرد دارد. از آنجایی که نمی توان حکم قطعی صادر کرد، بهتر است دستگاه قضایی سریعاً از وی بخواهد که مدارک و مدارک خود را در مورد ادعای خود ارائه کند و در صورت اثبات نشدن، با مانع تراشی ها برخورد قاطع انجام می شود. امنیت روانی جامعه به دلیل اینکه نتیجه این مدل افشاگری ها که مبنای قانونی ندارد تنها منجر به از بین رفتن اعتماد مردم به ساختارهای نظام می شود و در شرایط کنونی که کشور در شرایط خطرناکی قرار دارد. آب به آسیاب دشمن می ریزد.

منبع: تسنیم

تبلیغات بنری