دیوسدادو کابلو وزیر کشور ونزوئلا در تلویزیون دولتی این کشور اعلام کرد که اگرچه برق هنوز احیا نشده است، اما به زودی برقرار خواهد شد.
قطعی برق در ترمینال سن خوزه، بزرگترین پایانه نفتی ونزوئلا، بارگیری و تخلیه سوخت توسط کشتی ها را مختل کرد. حدود 70 درصد از صادرات نفت ونزوئلا که عمدتا به چین، روسیه، انی و رپسول تحویل می شود از طریق این پایانه انجام می شود.
قطع برق همچنین باعث اختلال در فعالیت پالایشگاه ال پالیتو و دفتر مرکزی شرکت نفت دولتی ونزوئلا در کاراکاس شد.
نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا پس از انتخابات ژوئیه به قدرت میچسبد و مخالفان از پذیرش نتایج خودداری میکنند.
در سال 2019، در طول یک دوره ناآرامی سیاسی، ونزوئلا دچار قطعی برق مکرر شد که دولت همیشه مخالفان خود را مقصر آن میدانست، اما کارشناسان انرژی آن را به آتشسوزیهای برقی که به خطوط انتقال آسیب رساند و تعمیر و نگهداری ضعیف زیرساختهای برق آبی که میدانند نسبت میدهند.
این قطعی برق تنها دو روز پس از آن رخ داد که نیکلاس مادورو تغییراتی را در مدیریت ارشد شرکت نفت دولتی PDVSA و وزارت نفت اعلام کرد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، ونزوئلا یکی از پنج کشور بنیانگذار تولیدکننده نفت در اوپک است و دارای بزرگترین ذخایر اثبات شده نفت در جهان است. از آن زمان، صنعت نفت ونزوئلا به شدت از سوء مدیریت، کمبود سرمایه گذاری، فساد، بی ثباتی سیاسی و تحریم های آمریکا آسیب دیده است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد