مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

وظیفه امروزی زن مسلمان چیست؟

تبلیغات بنری

پروینیان با اشاره به ضرورت تبیین نقش زنان در کربلا گفت: یکی از مهم ترین زنانی که در این حادثه تأثیرگذار بود حضرت زینب (سلام الله علیها) بود که به برخی از ویژگی های آن حضرت اشاره می کنیم. از او نمی ترسم هر چیزی؛ شجاعت یک عنصر اساسی در تفسیر است. نه از گفتن حق می ترسیدند و نه با ارعاب و ارعاب از راه حق منحرف می شدند.

دکترای مطالعات زنان با گرایش حقوق زن در اسلام گفت: حضرت زینب (سلام الله علیها) همان کسی است که مردم با هزار ترس و لرز او را امیرالمومنین می نامند. خطاب به او می گوید ای یزید به تو می گویم هر چقدر نیرنگ بخواهی نمی توانی نام ما را از دنیا پاک کنی، نام ما پاک نمی شود، زیرا آن که محو و نابود شود. تو کربلایی و با جسارت تمام می گویند.» اهل کوفه: لعنت به شما که مسلمان هستید. تایید می کنند که به خاطر لقمه حرام دچار این دلشکستگی شده اید.

وی افزود: و البته در این میان سخنان ام کلثوم دختر پیامبر(ص) که شروع به سرزنش کوفیان و سرزنش آنها به جهل و ظلم نسبت به اهل بیت(علیهم السلام) می کنند؛ و این سخنان است. نمونه بارز و مؤثر نقش زن در واقعه عاشورا این است که پس از سخنرانی او فریاد و هلهله مردم بلند شد.

این کارشناس گفت: بانو زینب (سلام الله علیها) و سایر زنان روشن فکری که سخنرانی می کردند با این اقدامات مردم را تنبیه می کردند و به اشتباهات خود پی می بردند و احساساتشان را برانگیخته می کردند و هدف آن القای روحیه مقاومت و ایستادگی در برابر مردم و ایجاد اتحاد و همبستگی در میان مردم برای مبارزه و قیام و بیداری اندیشه و اندیشه بود.

وی افزود: تصریحات امام سجاد (علیه السلام)، زینب (سلام الله علیها)، ام کلثوم (سلام الله علیها) و فاطمه بنت الحسن (سلام الله علیها) اعتراض را برانگیخت. میهمانان داخلی و خارجی که به مجلس یزید آمدند و کار تمام شد و ننگ بنی امیه و واقعه کربلا ماند.

پروینیان گفت: این زنان فرهیخته با هدایت بانو زینب(سلام الله علیها) اسارت را به آزادی تبدیل کردند و در قالب اسارت به زنان اسیر واقعی آموزش دادند. بنابراین زنان علاوه بر آن نقش‌های آموزشی، اخلاقی و سیاسی را نیز بر عهده گرفتند. از همه مهمتر در حفظ و تداوم نهضت حسینی نقش داشتند.

ریشه مقاومت مردم فلسطین در قلب زنان نهفته است
وی گفت: تاریخ گواه این است که زنان در هر جای جامعه از توانایی ها و احساسات پاک خود آگاهانه خداجویی می کنند. آنها قادر خواهند بود شاهکارهای ماندگاری خلق کنند.

وی تصریح کرد: امروز زنان فلسطینی چنین شاهکاری را خلق کرده‌اند و امروز زنان فلسطینی با تمام قوا در انتفاضه حضور دارند و نقطه عطف جنبش زنان در این هیاهوی همه‌جانبه، تربیت انسان‌های فداکار بدون ترس است. از مرگ شهادت پسران، همسران و برادران خود را با آغوش باز می پذیرند.

این کارشناس بیان کرد: ریشه مقاومت و ایستادگی ملت فلسطین در اعماق قلب زنان این سرزمین است که باعث شد زنان در برابر دشمن خطرناک و از اسارت و شکنجه و شهادت احساس قدرت و وقار کنند. . از گرسنگی، آوارگی و ویران شدن خانه هایشان نترسید.

وی ادامه داد: کشتار دسته جمعی، ویرانی، غارت، غارت، تروریسم، فقر، رنج، سرکوب آزادی های فردی و سایر اغتشاشات باعث نابودی زنان فلسطینی نشد زیرا زنان در مقاومت پیشگامتر از مردان هستند و در برخی موارد زنان جسارت بیشتری دارند. و مصمم شد. در مسیر مقاومتی که می‌روند، احساسات و عواطف زنان باعث می‌شود که منطق قدرت و سلطه را نپذیرند و این همان شجاعتی است که از بانوی بزرگوار اسلام حضرت زینب (سلام الله علیها) به یاد دارید.

این کارشناس گفت: آنچه امروز بانوی فلسطینی به یاری بانو زینب (سلام الله علیها) به نمایش گذاشت، توانایی شگفت انگیز او در مدیریت اوضاع بحرانی جامعه و اطرافیانش در بحبوحه حملات وحشیانه صهیونیست هاست.

ایمان زنان فلسطینی به یاری خداوند کلید غلبه بر بحران است
وی افزود: زن فلسطینی با ایمان و اطمینان راسخ و عمیق به یاری خداوند امیدوار است و حضور او را در امور می بیند و این رمز عبور از بحران است و سال ها ظلم و ستم یهودیان صهیونیست نتوانست بر نفس او تأثیر بگذارد. اعتماد به نفس و توانایی تحمل.” ایمان به خدا و وجود او باعث شد در این شرایط بحرانی که این روح مطمئن را داشتند، با الگوبرداری از آن بانوی بزرگوار که از مرحله اعتماد به نفس فراتر رفتند و به مرحله یقین رسیدند، اداره کنند. از توکل بر خدا و توکل بر خداوند متعال.

تذکر پروینیان: حضرت زینب (سلام الله علیها) با یاری خداوند و امامش با یقین فرمودند: «اینها شما را بی تابی نکند، این وعده رسول خدا صلی الله علیه و آله است خداوند با گروهی از این امت عهد کرده است که این اعضای پراکنده را جمع آوری کند و این جنازه ها را آغشته به خون دفن کند، هر چه ائمه کفر سعی در نابودی او دارند، روز به روز بر نفوذ او افزوده می شود. روز، و نام او مشهورتر می شود.

وی افزود: در کشور ایران از زمان نهضت انقلاب اسلامی و پیروزی آن و بعد از انقلاب در دفاع مقدس؛ الگوی زنان ما حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و حضرت زینب (سلام الله علیها) بودند. داستان زندگی اشرف السادات منتظری، مادر شهید عزیز محمد معماریان، نشان می دهد که وی با وجود داشتن سه فرزند در دوران انقلاب اسلامی، زنی مبارز بود که در صحنه حضور داشت و در تظاهرات علیه نظام نقش فعالی داشت. رژیم رژیم پهلوی پس از پیروزی انقلاب هشتم در سال دفاع مقدس علاوه بر اعزام همسر و فرزندش به جبهه، منزل وی به پایگاه و محلی برای تهیه و جمع آوری مایحتاج رزمندگان تبدیل شد. و پس از پایان جنگ؛ خانه او تبدیل به محلی برای تهیه جهیزیه و کمک به خانواده های کم درآمد می شود که بیش از 2 هزار خانواده را حمایت و حمایت می کند. این اصل درایت این بانوی عزیز است که از حضرت زینب (سلام الله علیها) الگو گرفت. بینش و آگاهی، زمان و مکانی است که مبنای تصمیم گیری و عملکرد صحیح را فراهم می کند. زینب (سلام الله علیها) قبل از عاشورا فعالیت سیاسی ظاهری نداشت، اما رفتار او در عاشورا و بعد از آن حکایت از بصیرت و آگاهی او از عصر دارد.

این محقق می گوید: اما موضوع مهمی که مد نظر ماست این است که تهاجم نظام سلطه به کشور ما از طریق دگرگونی و تغییر در سطح زندگی اجتماعی و تغییر سبک زندگی به ویژه از طریق زنان به خاطر هژمونی فرهنگی است. بر سر کشور ما .

وی ادامه داد: «برهنگی» یکی از اهرم های اساسی این هژمونی است و در این زمینه می توانند ارزش های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود را منتقل کنند.

زنان در خط مقدم مبارزه با ارزش های فرهنگی جامعه ما هستند
پروینیان خاطرنشان کرد: زنان باید به شیوه سیده زینب با سه رویکرد تخریبی و توهین آمیز در جهت افشای غرب و تفکر غربی، هشدار و مجازات با هدف بیداری در خط مقدم باشند و مسئولان ساکت برای تقویت روحیه فعالان و مدافعان ارزش های اسلامی و دینی رویکردی آرام و تدافعی برگزیده اند.

وی با اشاره به رویکرد تخریبی و توهین آمیز گفت: این رویکرد با هدف تضعیف دشمن و روشن ساختن این واقعیت است که حضرت زینب (سلام الله علیها) کار یزیدیان را نه رحمانی بلکه شیطانی نشان داد. حضرت جنایات یزید را آشکار کرد و ظلم و خواری او را مکروه و زشت دانست و تاریخ ننگین یزیدیان و ذلت و خواری آنان را در اذهان به تصویر کشید.

این محقق بیان کرد: پیامبر اکرم در بخشی از سخنان خود آب ناامیدی را بر سر نقشه ها و تلاش های یزیدیان می ریزد و با ترسیم آینده یزیدیان به شکلی معقول و منطقی روحیه و شادی آنان را به کلی از بین می برد غرب برای زنان واقعیت را آشکار می کند، به عنوان مثال، اجازه دهید از آماری که خودشان ارائه می دهند استفاده کنیم، که شرایط بحرانی برای زنان در غرب را نشان می دهد.

وی به رویکرد تذکر و تنبیه با هدف بیداری و هشدار به مسئولان غافل و بی تفاوت اشاره کرد و گفت: این رویکرد در مقابل افرادی است که در خانه خود سکوت را انتخاب می کنند، اما مدعیان دینداری هستند. ندای هلمن و ناصر بن پیامبر نشنید که پیامبر اکرم آنها را سرزنش می کند و این توبیخ باعث عذاب می شود و برخی از آنها را بیدار می کند.

وی افزود: بیش از 30 نهاد متولی عفاف و حجاب در کشور وجود دارد که در این شرایط باید «نظام پاسخگویی» مانند حضرت زینب (سلام الله علیها) طراحی کنیم و متولیان آن را بسازیم. سرپرستان آن «مسئول عملکرد ضعیف خود هستند. ارائه راهکارهایی برای جبران این وضعیت و تشویق متدینین بی تفاوت برای ورود به عرصه.

دختران جامعه ما باید “خود” را بپذیرند.
پروینیان گفت: رویکرد دیگر تسکینی و تدافعی است. حضرت زینب (س) کاروان را اداره کرد و جسم و جان اهل بیت رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را حفظ کرد و روحیه و آسایش گرفتاران را به بهترین وجه تسلی و تقویت کرد. به نظر می رسد امروز برای احیای هویت دخترانمان به چنین رویکردی نیاز داریم.

وی در پایان گفت: متأسفانه امروز برخی از دختران ما «خود» خود را نمی پذیرند یا به عبارتی خود را گم کرده اند و مسئولان در این زمینه کوتاهی کرده اند و شرایط موجود گواه روشنی است بر این که خود را نپذیرفته اند.» آنها به وظیفه خود عمل کردند و متأسفانه زنان جامعه ما آسیب جدی دیدند که دور از این هم نبود و امروز رسالت ما این است که در مسیر بهترین زنان تاریخ از جمله حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) حرکت کنیم. زینب (رضوان الله علیه و آله و سلم).

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا