
گزارش شهر Araiws؛ ؛ Gholamreza Nouri Ghezeljeh روز سه شنبه در گزارشی از اقدامات و عملکرد وزارت کشاورزی جهاد برای تنظیم بازار و تهیه کالاهای اساسی و نیازهای عمومی در ماه مقدس ماه رمضان و نوروز گفت.
وی افزود: مسئله امنیت غذایی اولین مسئله برای ما بوده است. این تأکید بر رهبر عالی است. وی در جلسه اخیر با نمایندگان سیستم ، وی بر این مسئله تأکید کرد و امنیت غذایی مهمترین مأموریت وزارت کشاورزی و زنجیره ای به هم پیوسته است که باید به سمت مدیریت جهادی و حاکمیت خوب حرکت کند. “
نوری گزلجه تأکید کرد که تأمین مواد غذایی تحت تأثیر سه عامل تجارت و ذخیره سازی یکی از مؤلفه های اصلی امنیت غذایی است ، بنابراین اولویت وزارت امور خارجه جهاد توجه و حمایت از تولید داخلی است و در صورت لزوم تأمین نیازها از طریق واردات.
وی افزود: “برای تهیه غذای کافی و سالم برای همه افراد کشور ، علاوه بر تولید ، شبکه های تأمین نیز باید مصرف شوند.
به گفته وزیر امور خارجه جهاد ، طبق استفاده از شبکه های موجود که توسط بازاریابان ، اصناف و سایر ذینفعان اداره می شود و شبکه های تأمین کننده جدید نیز به عنوان فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف بانک در نظر گرفته می شوند ، که می تواند برای توزیع مواد غذایی ، به ویژه کالاهای اساسی و به ویژه کالاهایی که به طور مستقیم از آن استفاده می شوند و تولید می شوند ، استفاده شود.
نوری غزل در مورد کالاهای کشاورزی داخلی گفت: “این کالاها در اکثر مناطق ، به دلیل عدم شناخت بازار ، مستلزم تعاونی های کشاورزی که تحت نظارت تعاونی های روستایی و متعلق به کشاورزان در همان منطقه هستند ، یکی از نقص سیستم تجارت در بخش کشاورزی است.”
وی افزود: بنابراین ما برنامه هایی را برای حل این نقص شروع کردیم و توسط ادارات مربوطه دستور داده ایم تا در وزارتخانه کار کنند ، امور تعاونی را سازماندهی کنند و ساختار تعاونی های روستایی و سازمان های مرتبط را که خداوند آرزو می کند ، اصلاح کنیم. در ماه های آینده ، برنامه های اصلاح ساختار تعاونی روستایی و سازمان های مرتبط با آن تدوین و اجرا می شوند.
وزیر امور خارجه جهاد اظهار داشت: در شرایط فعلی ، اتحادیه های مربوطه ، به ویژه اتحادیه های دامداری کشور ، مستقیماً گوشت قرمز را که برای اولین بار در کشور و در ماه مقدس ماه رمضان اتفاق افتاد ، عرضه کردند.
نوری گیزلجه با اشاره به اقدامات دیگر وزارتخانه برای اصلاح سیستم تجاری ، خاطرنشان كرد: یكی از این موارد تدوین برنامه كاری برای بخش كشاورزی است ، بنابراین امسال به موقع اعلام شد كه همه بازرگانان و بازرگانان برنامه های صادراتی خود را برای سال تطبیق می دهند. در این برنامه ، نیاز داخلی و تولید نیز در نظر گرفته می شود.
وی گفت ، با اشاره به تنظیم محصولات کشاورزی از طریق واردات ، دستگاه های مختلفی از جمله سازمان بودجه و بودجه ، بانک مرکزی ، وزارت بهداشت ، سازمان استاندارد ، سازمان غذا و داروی و بقیه دستگاه ها نقش دارند. از نظر حمد الله ، هماهنگی و همکاری خوبی بین این دستگاه ها وجود دارد ، و رئیس جمهور همچنین با حساسیت در این زمینه و جدول افراد ، موضوعاتی را دنبال می کند.
وزیر امور خارجه جهاد در ادامه گفت که تغییر نرخ ارز و همچنین افزایش جهانی منجر به افزایش قیمت برخی از محصولات و کالاها شده است ، بنابراین محصول جو در سه ماه گذشته 4.9 درصد افزایش یافته است ، ذرت 6 ٪ و 2 ٪ روغن ، که همگی قیمت کالاهای وارداتی مانند لوبیا و میوه را افزایش داده اند.
نوری گزلژه افزود: “ایجاد فرکانس در بازار یکی از سیاست های اصلی وزارت امور خارجه جهاد در تنظیم بازار بود ، بنابراین این کار در پایان سال بر اساس هماهنگی انجام شد.” برای تنظیم بازار در پایان سال ، ما سعی کرده ایم از ظرفیت اصناف و تأمین کنندگان استفاده کنیم.
وی همچنین گفت که برای اولین بار جامعه وارد کننده برنج شبکه های عرضه مشخص را مشاهده کرده است و علاوه بر تهیه آگهی ها ، 6000 تن برنج در شبکه های فروشگاه های زنجیره ای با قیمت توسط سازمان پشتیبانی ارائه شده است.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ
خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سومین اجلاسیه رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید