اندکی پس از این حادثه تروریستی، مقامات ارشد کشورمان از جمله رهبر معظم انقلاب به صراحت اعلام کردند که ایران برای انتقام گیری و خونخواهی میهمان عزیز خود کاملا مصمم است و در این زمینه کوتاهی نخواهد کرد. این جدیت مقامات ارشد کشورمان علاوه بر بازتاب گسترده بین المللی، در عین حال موجی از تروریسم را در سرزمین های اشغالی به راه انداخته است. موضوعی که به وضوح در رسانه های صهیونیستی بازتاب داشت.
در واقع به نظر می رسد ایران دو ضربه به رژیم اشغالگر قدس وارد خواهد کرد. حمله اول در زمینه جنگ روانی است که صهیونیست ها را به دلیل انتقام جویی حتمی ایران و عدم اطلاع آنها از زمان وقوع این حادثه در حالت هرج و مرج و اضطراب قرار می دهد البته به نظر می رسد با توجه به جدیت تهران، معادلات بازدارندگی منطقه ای تا حد زیادی به نفع ایران و محور مقاومت تغییر خواهد کرد. این معادله ای است که ضربه محکمی به رژیم اشغالگر قدس و متحدان غربی آن نیز وارد می کند.
اما به طور خاص می توان به 3 صحنه و جلوه ملموس از اوج رعب و وحشت در سرزمین های اشغالی در نتیجه ترس صهیونیست ها از عملیات تلافی جویانه قریب الوقوع و خونریزی ایران اشاره کرد.
اول: آشفتگی محسوسی که مردم فلسطین اشغالی تجربه کردند
یکی از عینی ترین و جدی ترین جلوه های ترس صهیونیست ها از انتقام قریب الوقوع ایران را می توان در میان ساکنان فلسطین اشغالی مشاهده کرد. در این رابطه، خبرگزاری الجزیره وی در بیانیهای به ایجاد موج رعب و وحشت در سرزمینهای اشغالی و در میان افکار عمومی رژیم صهیونیستی نسبت به انتقامجویی ایران اشاره کرد و بهویژه به موضوعی اشاره کرد که صهیونیستها به نوعی سعی در حفظ خود از آن دارند. آتش انتقام ایران را برانید
الجزیره در گزارش خود به کلیپ های ضبط شده در عمق سرزمین های اشغالی اشاره کرد که در آن صهیونیست ها ترس خود را از حمله ایران ابراز می کنند. همزمان روزنامه های صهیونیستی مانند یدیعوت آحارونوت در گزارش های مختلف خود به هجوم ساکنان فلسطینی اشغالی به فروشگاه ها برای خرید آب و غذا از ترس حمله ایران اشاره کردند.
بخصوص، نوگا ترنوپلسکی یک متخصص رسانه در سرزمین های اشغالی تایید کرد که هرکسی که می شناسد آب و کنسرو را به مقدار زیاد می خرند. گویی تروریسم در همه جا برای آنها نمایان است. اکنون با توجه به این فضا برخی از تحلیلگران جهان عرب می بینند عبدالباری عطوان آنها همچنین با اشاره به مدیریت صحیح جنگ روانی توسط ایران، تاکید کردند که ایران عملا کلید پناهگاهها در سرزمینهای اشغالی را در اختیار دارد و این کشور است که تعیین میکند صهیونیستها چه زمانی باید به این پناهگاهها حمله کنند.
در عین حال، خبرگزاری بین المللی TRT در گزارشی از بیش از نیم میلیون صهیونیست از سرزمین های اشغالی گریختند او مطلع شد. مسائل و معادلاتی که تنها بخشی از ترس جدی صهیونیست ها از عملیات تلافی جویانه قریب الوقوع ایران را نشان می دهد.
دوم: مقامات رژیم صهیونیستی از عملیات تلافی جویانه ایران هراس دارند
بدون توجه به افکار عمومی ساکن در فلسطین اشغالی، تعداد زیادی از مقامات ارشد اسرائیل به صراحت نگرانی خود را از عملیات خونخوارانه در کشورمان ابراز کرده اند. مثلا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صراحت گفت که اسرائیل روزهای سختی را پیش رو دارد. وی در شرایطی دیگر گفت که به دلیل انتقام گیری احتمالی ایران، روزهای سختی را پشت سر می گذاریم.
همزمان، شبکه کان اسرائیل وی همچنین در گزارش خود به ترس شدید اعضای شورای وزیران رژیم اشغالگر قدس از عملیات تلافی جویانه ایران اشاره کرد و تاکید کرد که مقامات اسرائیلی معتقدند غافلگیری بزرگ علیه سرزمین های اشغالی در راه است. در این میان برخی رسانه های اسرائیلی مانند اورشلیم پست آنها همچنین فاش کردند که ترس از انتقامجویی ایران منجر به ایجاد پناهگاه قدرتمندی برای مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل در بیتالمقدس شد و البته رژیم صهیونیستی تلفنهای ماهوارهای را بین اعضای دولت آن رژیم توزیع کرد.
مسائل و معادلاتی که همگی بیانگر سناریوهای تاریک پیش روی رژیم صهیونیستی است. همزمان در این فضا، انتقاد از دولت نتانیاهو برای ایجاد شرایط کنونی برای رژیم اشغالگر قدس شدت گرفته است. به عنوان مثال، مجله هاآرتص در گزارشی تأیید کرد که نتانیاهو اسرائیل را به تونلی تاریک هدایت کرد.
مجله Maariv وی همچنین تاکید کرد که ترور اسماعیل هنیه و وضعیت آشفته کنونی در سرزمین های اشغالی تنها موجودیت اسرائیل را به خطر می اندازد و البته نتانیاهو به دنبال تضمین بقای خود از این طریق است. یادآور میشویم که در این شرایط، مقامات غربی بهویژه دولتمردان آمریکایی، پیوسته به دنبال این هستند که به ایران پیام بدهند که از واکنش به جنایت اخیر صهیونیستها خودداری کند. این موضوعی است که ایران قاطعانه آن را رد کرده است.
سوم: ابهام خطرناک صهیونیست ها در مورد عملیات قریب الوقوع ایران
نگاهی اجمالی به نشریات و رسانه های مختلف اسرائیل در شرایط کنونی به خوبی نشان می دهد که آنها نسبت به نقل و انتقالات انجام شده توسط ایران در سردرگمی شدید قرار دارند و این موضوع نوعی فرسایش ذهنی را برای آنها ایجاد کرده است. به عنوان مثال، رسانههایی مانند اسرائیل هیوم، معاریو و هارتص اشاره کردند که بعید نیست ایران و محور مقاومت حمله زمینی به سرزمینهای اشغالی را سازماندهی کنند.
همزمان، روزنامه وال استریت وی در گزارش خود خاطرنشان کرد: چالش اصلی آمریکا و اسرائیل در مقابله با عملیات تلافی جویانه جدید ایران این است که نمی دانند چه زمانی باید این عملیات را انجام دهند. وال استریت ژورنال تأیید می کند که ایران تاریخ خود را قبل از عملیات True Promise اعلام کرده است زیرا می خواهد رقبای خود تاریخ آن را بدانند. اما در خصوص عملیات تلافی جویانه جدید ایران، تهران حتی به درخواست میانجیگران بین المللی برای اعلام تاریخ عملیات خود پاسخی نمی دهد.
همزمان برخی دیگر از رسانه های اسرائیلی مانند وب سایت والا اسرائیل آنها معتقدند انتقام گیری از سوی ایران و محور مقاومت از صهیونیست ها تا چند روز ادامه خواهد داشت. خود طرح بنا به روایت های مختلف در جبهه دشمن نشان می دهد که ابهام ایجاد شده توسط ایران و محور مقاومت به عنوان عنصری مهلک برای آنها ظاهر شده است و نمی دانند چه چیزی در انتظارشان است. در این میان اخبار مختلف درباره تسلیحات و تجهیزات نظامی مدرن و پیشرفته ایرانی، ترس صهیونیست ها از عملیات قریب الوقوع ایران را دوچندان کرد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)