هندوانه سرشار از پتاسیم است، یک ماده معدنی ضروری که به بهبود عملکرد اعصاب و ماهیچه ها و تعادل مایعات در بدن کمک می کند.
این میوه علاوه بر ویتامین C، حاوی مقادیر مناسبی ویتامین A نیز می باشد.
آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه مانند لیکوپن و کوکوربیتاسین E که برای مبارزه با بیماری ها مفید هستند، می توانند از شما در برابر بیماری هایی مانند سرطان یا دیابت محافظت کنند.
لیکوپن همچنین رنگ قرمز هندوانه را می دهد.
هندوانه همچنین فاقد چربی، سدیم و کلسترول است و برای سلامت قلب توسط انجمن قلب آمریکا تایید شده است.
دانههای هندوانه حاوی مواد معدنی و عناصر مفیدی مانند منیزیم، آهن، روی و چربیهای سالم هستند.
به گزارش ایندیپندنت، از دیگر خواص هندوانه می توان به کمک به حفظ وزن سالم، بهبود بینایی، تقویت سیستم ایمنی، تسکین دردهای عضلانی، حفظ سلامت و لطافت پوست و کمک به هضم غذا اشاره کرد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!