برای اطلاع رسانی شهرآرانیوزفیلم سینمایی «قیف» به کارگردانی محسن امیریوسفی، نویسندگی رضا عطرون و محسن امیریوسفی و تهیه کنندگی سعید ملکان محصول سال 1401 ساخته شده است. سعیدی ویدا چاوان و محمود. ناصری ها از بازیگران اصلی آن هستند.
خلاصه داستان فیلم کیف.
فیلم قیف ماجراهای عاشقانه بین چندین انسان و غیر انسان را روایت می کند که همیشه در خطر هستند. در این مواقع او نسبت به وضعیت جامعه موضع انتقادی دارد. قف مخفف نام رضا عطرون است. فردی که از سیاره هیرکانی به زمین آمده است، عاشق می شود و قرار است با این موجود فرازمینی ازدواج کند، اما به دست دشمنان قبیله خود – هیرکانی ها می افتد و در شرف تبدیل شدن به گربه است.
درباره کارگردان فیلم قیف
«فنل» چهارمین ساخته محسن امیریوسوفی پس از «خواب تلخ»، «آتش نشان» و «بهار زیبا» است. اگرچه در این فیلم ایده و ساختاری کاملا متفاوت را تصمیم گرفت و به سمت کمدی فانتزی رفت، اما ردپای کارهای قبلی او در این فیلم به چشم می خورد. امیریوسفی در «قرباچه خیزه» نیز به موضوع روابط انسانی توجه زیادی داشت و از چند قاب عکس قدیمی برای احیای این روابط استفاده کرد.
بازیگران و عوامل فیلم “قیف”
رضا عطرون، فریده سپه منصور، گیتی معینی، رضا نیکوه، صدف اسپهبدی، ویدا جوان، تورج نصر، محمود نظرعلیان، علی باباجانی، شبنمی گودرزی، حسین عابدی، حمیدی رضا دشتی و عباس جمشیدی فر بازیگران این فیلم هستند.
این فیلم به کارگردانی محسن امیریوسوفی و تهیه کنندگی مشترک رضا عطرون و تهیه کنندگی سعید ملکان ساخته شده است.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: مشاور کارگردان: احمد بخشی، مدیر پروژه: کیومارت عباسی نوده، فیلمبردار: مرتضی هدایی، تدوین: میتم مولایی، طراحی و موسیقی: امیرحسین قاسمی، صدابردار: عباس رستگارپور، آهنگساز: مسعود سخاوست، دکوراتور: مسعود علمداری و آرزو کی قبادی، طراح گریم: امیر ملک پور و محمد شهریاری، طراح صحنه و لباس: مهتاب تبریزی و فرشته حدادپور، طراح جلوه های میدانی: آرش آقابیگ، طراح بدلکاری: امیر بدری، مدیر تولید: پرویز کاظملو، دستیار اول: فرشاد اراج، مدیر برنامه ریزی: نگمه نظری، منشی صحنه: پوریا کاظمی فرد، عکاس : آزاده امیرخان.
رضا عطارون; ستاره ای که هرگز از آسمان هنر ایران محو نمی شود
شاید بتوان گفت رضا عطورون مرد بی پایان سینما و نمایش خانگی است که هر فیلم و سریالش همچنان می تواند یک اتفاق باشد. آتورون که بازی در کمدی های جنگ 72 و ساعت خوش مهرون مدیری را آغاز کرد، از اوایل دهه 80 به جرگه کارگردانی رفت و به ساخت آثاری چون «هان به دوش»، «بزنگاه»، «ترش» ادامه داد. و «شیرین» از دست متهم متواری شدند. یکی از نوابغ صنعت کمدی ظهور کرد. پس از بی تفاوتی مدیران تلویزیونی عطوران، حضور او در سینما با استقبال مخاطبان مواجه شد تا ثابت کند او نه تنها در قاب تلویزیون محبوب است و به یکی از مهره های اصلی پرفروش ترین آثار سینمای ایران تبدیل شده است. هر فیلم یک رویداد را ایجاد می کند. آخرین حضور عطاران مقابل دوربین در سریال دفترچه یادداشت است که در آن نقش یک کارآگاه قدیمی و فراموشکار با لیاقت سفید را بازی می کند که با ترفندهای همیشگی خود درگیر یک پرونده قتل می شود. حالا بازی او در فیلم محسن امیریوسوفی باید اتفاق دیگری باشد.
مطالب مرتبط
تاجرنیا عضو هیئتمدیره استقلال نیست
سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است
پزشکیان: به قولهای خود پایبند هستم