مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند

تبلیغات بنری



برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز; میکروپلاستیک ها تقریباً در همه جا یافت می شوند و تاکنون مطالعات زیادی نشان داده اند که این ذرات مضر وارد بدن ما می شوند. اکنون، در یک مطالعه شگفت‌انگیز، محققان دریافته‌اند که میلیاردها میکروپلاستیک از طریق کیسه‌های چای وارد بدن ما می‌شوند.

بر اساس گزارش ScienceAlert، تحقیقات محققان دانشگاه خودمختار بارسلون (UAB) در اسپانیا نشان می دهد که کیسه های چای می توانند در هر میلی متر آبی که در آن غوطه ور می شوند، میلیاردها ذرات میکرو و نانوپلاستیک (MNPL) آزاد کنند. این اعداد ممکن است زیاد به نظر برسند، اما مطالعات قبلی همچنین نشان داده است که وقتی ظروف غذا در مایکروویو گرم می شوند، همان مقدار MNPL آزاد می شود.

در مطالعه جدید خود، محققان می خواستند مقدار دقیق نانوپلاستیک را در 3 نوع چای کیسه ای موجود در بازار تخمین بزنند. آنها با استفاده از تکنیک های لیزری، تصاویر بسیار دقیقی از ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ذرات ساطع شده از کیسه های چای به دست آوردند.

محققان به کسانی که از چای کیسه ای استفاده می کنند هشدار می دهند

تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) از 3 نوع چای کیسه ای قبل از غوطه ور شدن در آب.

محققان 3 نوع چای کیسه ای را آزمایش کردند. این کیسه ها که بیشتر از پلی پروپیلن ساخته شده اند، در هر میلی لیتر حدود 1.2 میلیارد ذره با اندازه متوسط ​​136.7 نانومتر منتشر می کنند. کیسه های سلولزی به طور متوسط ​​135 میلیون ذره در هر میلی لیتر با اندازه تقریبی 244 نانومتر ساطع می کنند. کیسه های نایلون-6 معمولاً 8180000 ذره در میلی لیتر با اندازه متوسط ​​138.4 نانومتر آزاد می کنند.

محققان به کسانی که از چای کیسه ای استفاده می کنند هشدار می دهند

علاوه بر این، محققان برهمکنش ذرات MNPL را با سلول های روده انسان آزمایش کردند و دریافتند که در سلول های تولید کننده مخاط، پلاستیک ها وارد هسته سلول می شوند. محققان می گویند: ترکیب پلیمری MNPL ها به طور قابل توجهی بر برهمکنش های بیولوژیکی آنها تأثیر می گذارد که اثرات مختلفی بر اندام ها، بافت ها و سلول ها دارد و ممکن است در دراز مدت باعث سرطان شود.

محققان به کسانی که از چای کیسه ای استفاده می کنند هشدار می دهند

این اسکن ها پلاستیک ها (به رنگ سبز) را نشان می دهد که وارد بافت بدن می شوند (آبی هسته را نشان می دهد و قرمز غشای سلولی را نشان می دهد).

محققان بر این باورند که میکروپلاستیک ها و نانوپلاستیک ها با عملکرد طبیعی سلول تداخل دارند و احتمال عفونت را افزایش می دهند. آنها همچنین پلاستیک هایی را در روده پیدا کردند که باعث بیماری التهابی روده (IBD) می شود.

نتایج این مطالعه در شیمی کره منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews