مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

نمایندگان مجلس، به نماینده متحصن مجلس ششم و امضا کننده نام جام زهر رای اعتماد خواهند داد؟

تبلیغات بنری

گروه سیاسی یستا: صبح یکشنبه بود که رئیس مجلس معارفه نامه وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم را قرائت کرد. در میان اسامی که خواندم، نام احمد مدری برای پست وزارت کار اعلام شد. نامی که برای گروهی از مردم شناخته شده نیست، اما برای سیاستمدارانی که هنوز اتفاقات مجلس ششم را به یاد دارند، احمد مدری چندان عجیب نیست.


در تاریخ سیاسی ایران از مجلس ششم به عنوان کانون بحران های سیاسی اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 یاد می شود. از تحصن و استعفا گرفته تا تماس تلفنی با کنگره آمریکا، پیشنهاد نوشیدن یک جام زهر به رهبر انقلاب و تلاش برای انحلال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.


احمد مدری نماینده مجلس ششم از حوزه انتخابیه آبادان برای غافلگیر نشدن توسط تجدیدنظرطلبان و رادیکال های اصلاح طلب در تمامی فعالیت های بحران آفرین مجلس ششم حضور فعال داشت و در هیچ کدام غایب نبود. . برای فعالیت های بحران سازشان.


المیادنی یکی از 123 نفری بود که در اعتراض به عدم تایید صلاحیت های تندروهای اصلاح طلب در مجلس نشستند. مدری سپس با تحصن از نمایندگی استعفا داد تا حد نصاب شورای اسلامی به حد نصاب نرسد. وی همچنین یکی از امضاکنندگان نامه ای خطاب به رهبر انقلاب مبنی بر نوشیدن جام زهر بود.


پیشنهاد حضور یک چهره تندرو و تندرو در ستاد وزارت کار نگرانی های زیادی را از حاشیه سازی این وزارتخانه مهم و حساس که در دل خود سه وزارتخانه را در بر می گیرد، ایجاد کرده است. از این رو امروز کمیسیون امنیت ملی مجلس از المیدری دعوت کرد تا مواضع تند و عملکرد تقریبا خرابکارانه خود را در مجلس ششم توضیح دهد.


ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس پس از دیدار با گزینه پیشنهادی وزارت کار در گفت وگویی گفت: آنها به بازنگری در دیدگاه های گذشته خود اشاره کردند و گفتند راهی که طی کردیم، اصلاحات و آزادی، اشتباه بود و از زمانی که درگیری های سیاسی زیاد شد و از توسعه دور شدیم.


این در حالی است که قبل از این دیدار، المیدانی از هیچ یک از مواضع و فعالیت های خرابکارانه مشکوک خود در گذشته ابراز پشیمانی نکرده بود. بنابراین بیم آن می رود که این اظهار ندامت هدفی جز تصدی وزارت نداشته باشد.


عباس آخوندی وزیر مسکن دولت روحانی در سال 92 به دلیل فتنه 88 با چالش رای عدم اعتماد مواجه شد اما در سال 88 نیز در صحن علنی مجلس سعی کرد از فتنه صهیونیستی فاصله بگیرد و برخاست. به سمت وزیر. آخوندی گفت: چگونه می توان نظر شورای نگهبان را که همان قانون است، نپذیریم؟ آیا ممکن است فردی که رئیس جمهور برای وزارت معرفی می کند، اعتقادی به رهبری و نظم نداشته باشد، وی در زمان تصدی این وزارتخانه در موضوع مسکن فعالیت می کرد و حتی پس از گذشت 6 سال از پایان دوره، همچنان یکی از آنها محسوب می شود؟ دلایل اصلی نرخ مسکن نجومی


سوال آخر اینکه: آیا نمایندگان مجلس حق دارند این وزارتخانه مهم را برای فردی که به دلایل سیاسی استعفا داده و تحصن و نامه جام ظهر را در پرونده خود دارد، بر عهده بگیرند؟

رهبرانقلاب دوازده معیار را برای انتخاب حکومت برشمردند که عبارتند از انقلابی بودن، ناسیونالیستی بودن و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا