به گزارش یستا; در صد و هفدهمین جلسه عمومی که روز دوشنبه (17 آبان 1403) برگزار شد، شهروندان درخواست های خود را در زمینه های معیشتی، اشتغال، ساخت و ساز، کاهش سهمیه آرد و موارد دیگر با استاندار مشهد در میان گذاشتند.
تعداد شهروندانی که در سالن انتظار و اتاق مصاحبه رو در رو با استاندار می نشینند تا نوبت به آنها برسد و صدایشان مستقیما به گوش برسد، کم نیست. 130 شهروند پناه بردند تا با پیگیری و ارتباط موثر فرماندار با مسئولان ذیربط و دستورات کتبی صریح و مستقیم در خصوص مطالباتشان، گره کور مشکلشان از مجاری قانونی حل شود و یا حداقل یک قدم به قانون نزدیکتر شوند. نتیجه مطلوب
در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید و با حضور محسن الدفاری فرماندار، معاونین و نمایندگان موسسات خدماتی و پشتیبانی برگزار شد، درخواست وام، درخواست انشعابات جدید، حوزه آرد و نان، مشکلات عمرانی، روستایی طرح رهبری، شوراها، اشتغال و کاریابی، مسائل مربوط به طرح نهضت ملی مسکن، مسائل حمایتی، مسائل مربوط به تسهیلات بانکی، مشکلات امام خمینی (ره) کمیته امداد و بهزیستی، مشکلات جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده های شهدا، طرح و پروژه اقتصادی، مشکلات محله جمعی، درخواست حمایت از سازمان های مردم نهاد، نارضایتی از عملکرد دستگاه های اجرایی و … بخشی از درخواست های شهروندان است که برخی از آنها در این گزارش به آن اشاره خواهیم کرد.
اما اگر سهمیه آرد کم شود
نانواها تعداد زیادی مشتری را تشکیل می دهند. یکی از متخصصان این حرفه که نانوایی اش در جوار حرم واقع شده است با ابراز نگرانی به استاندار گفت: بعد از این همه مدت کار، سهمیه آرد در نانوایی کاهش یافته است. در دهه آخر صفر، ما ملزم به کار شبانه روزی بودیم و حتی یک روز هم مرخصی نداشتیم. اما در حال حاضر به دلیل شکستگی فرهای فروشگاه، سهمیه آرد فروشگاه به نصف کاهش یافته است که بی انصافی است.
نانوایی دیگری که پشت سرش ایستاده می گوید: در منطقه عسکری دو نانوایی بیشتر نیست و 10 روز است که دیگر آرد نداریم و مجبور شدیم نانوایی را تعطیل کنیم.
استاندار کتباً عبارت «معاونت» را در درخواست های خود قید کرده و برای پیگیری بیشتر کار این افراد و سایر افرادی که از کاهش سهمیه آرد گلایه دارند دستور صریح به قربانپور می دهد. رئیس دولت معاون برنامه ریزی و توسعه استاندار چند میز دورتر نشسته و با بررسی دقیق مشکل و پیگیری شخصی مشکل آنها را حل کرده و نتیجه را گزارش می دهد.
وارد کردن معدل اشتباه
پسر خردسال با مادر پیرش روبروی فرماندار می نشیند. در عین حال مشکل خود را بیان می کند و در هزار و یک بیت می گوید اشتباه ناخواسته بوده است. مادر با صدای لرزان توضیح می دهد: وقتی آقای فرماندار رشته تحصیلی خود را انتخاب کرد، به جای ثبت معدل تجمعی برای امتحان نهایی، معدل ترم آخر را ثبت کرد و حالا دانشگاه حق تحصیل را از او سلب کرده است. .
این مادر ادامه می دهد: تفاوت زیادی بین این دو نرخ وجود ندارد و در نهایت در رشته مهندسی شیمی قبول می شود. اما حالا بعد از گذشت یک ماه از تحصیل پسرم، دانشگاه می گوید او نمی تواند ادامه تحصیل دهد. حتی به سازمان سنجش هم رفتیم و تصمیم گیری را به خود مسئولان دانشگاه سپردند.
تماس استاندار با میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خبر خوبی است. قاضی به پسر و مادرش می گوید: برو دانشگاه و آموزش و پرورش. این بار مشکل شما حل خواهد شد. اما باید در این مواقع دقت کافی را داشته باشید تا حق کسی را ضایع نکنید.
داروی کمرشکن
پیرمرد کیمیاگر خبره است و کارت شناسایی به همراه دارد. او می گوید که علت ایثار تکمیل شده است; اما هنوز نرسیده به همین دلیل باید هزینه های سرسام آور داروهایم را به صورت رایگان بپردازم که توان پرداخت آن را ندارم. بیمه تکمیلی من ثابت نیست و تامین اجتماعی هزینه داروهایم را پوشش نمی دهد.
فرماندار به محض شنیدن اظهارات بیمار بلافاصله برخاست و نزد نماینده بیمه سلامت رفت و گفت: از صندوق بیماران لاعلاج تهیه داروهای مخصوص این بیمار را آسان کنید.
هشدار در مورد بستن چشمه
اهل یکی از روستاهای اطراف شهر هستند. آنها مدت هاست که دو چشمه آب دارند و از هشدار شرکت آب برای بستن چشمه ها ناراحت بودند. یکی از صاحبان این چشمه می گوید: اگر چشمه ها را ببندیم دام هایمان تلف می شود. پس چه کسی مسئول است؟
این پیرمرد در ادامه توضیح می دهد: طراحی این باند یک رابط بوده است. مجبور شدیم کوچه را حفر کنیم و بالا بیاوریم. شهردار که در میان جمعیت حاضر شده بود، توضیح داد: این دو چشمه است که تبدیل به دو چاه شده است.
استاندار در پاسخ می گوید: مجوزهای لازم به ربیعی داده می شود. اگر چاه است و مشکلی ایجاد می کند، روستایی باید خودش مشکل را پیگیری کند.
این خانه نیاز به بازسازی دارد
خانه این جوان به طول شصت متر در خیابان سپه 59 واقع شده است. او مدعی است که خانه اش در ابتدای سال در اثر سیل آسیب جدی دیده و نیاز به بازسازی دارد.
هیئت منصفه به این جوان پاسخ می دهد: با توجه به دست خط من به شرکت مسکن مراجعه کنید. اگر خسارت سیل را تایید کردند، به اینجا برگردید و من شما را برای اقدامات بیشتر به شورای شهر منطقه 7 ارجاع می دهم.
طرح جمعیت سه فرزند و جوانان
او 50 درصد جانباز است و سه فرزند دارد که یکی از آنها معلول جسمی حرکتی است. وی بدون مقدمه سوال خود را از استاندار مطرح می کند: مستاجران و سه فرزندم از دو مادر هستند و به همین دلیل مستحق مسکن نیستم.
در این طرح بخشی از اموال به مادر و بخشی به پدر می رسد و طبیعی است که سه فرزند از یک مادر باشند.
– کمبود گاز در سرمای پاییز و زمستان
اشک در چشمان پیرمرد جمع شد. وی مشکل خود را اینگونه توضیح می دهد: بعد از سی سال و هزار و یک پس انداز، خانه ای در سیده کاملا قانونی خریدم. اما الان شرکت گاز اجازه گاز نمی دهد.
اگر دیگران از ساختمان ما تخلف کرده اند، چرا من چوبی را بخورم که درست معامله کرده ام و خانه ام مجوزهای لازم را دارد؟
فرماندار در درخواست کتبی این شهروند به مسئول شرکت گاز و سپس شهردار منطقه 7 برای همکاری با این شهروند مراجعه می کند.
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)